Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Câţi bani au descoperit poliţiştii în bancomatul aruncat în aer de hoţi la Constanţa

Poliţiştii au aflat câţi bani erau în bancomatul aruncat în aer de hoţi în localitatea Castelu din Constanţa, noaptea trecută: o sumă de peste 100.000 de lei. Reprezentanții unității bancare urmează să comunice suma totală care se afla acolo înainte de producerea exploziei, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa. 

de Redactia Observator

la 18.11.2022 , 16:56

Câţi bani erau în bancomatul aruncat în aer de hoţi la Constanţa Câţi bani erau în bancomatul aruncat în aer de hoţi la Constanţa

Potrivit IPJ Constanţa, se continuă cercetările privind stabilirea identităţii celor care au aruncat în aer bancomatul.

"În urma verificărilor s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei. 

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ.

Articolul continuă după reclamă

Cum s-a desfăşurat explozia de la bancomat

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 03:15. Nu se ştie deocamdată ce sumă a fost sustrasă, dar cercetările sunt în plină desfăşurare. Zona este împânzită de camere de supraveghere, astfel că misiunea poliţiştilor de a identifica făptaşul nu va fi una extrem de dificilă.

Conform primelor informaţii ar fi vorba despre o singură persoană care ar fi comis fapta. Zona a fost împânzită de poliţişti, trupe Antitero şi câini de urmă. La faţa locului este aşteaptă o echipă a SRI pentru a preleva probe şi pentru a stabili ce fel de explozibil s-a folosit.

Firele de la camerele de supraveghere din zonă ar fi fost tăiate înainte ca bancomatul să fie aruncat în aer. În urmă cu două săptămâni, persoane neidentificate au forţat bancomatul. Atunci, Poliţia Locală a anunţat Poliţia Naţională, dar nu a fost luată nicio măsură.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Câţi bani au descoperit poliţiştii în bancomatul aruncat în aer de hoţi la Constanţa