Antena Meniu Search
x

Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă, provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia

Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă a fost provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia. Autovehiculul a intrat pe contrasens şi s-a izbit forntal de o autoutilitară.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.02.2019, 14:26

Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă a fost provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia. Autovehiculul a intrat pe contrasens şi s-a izbit forntal de o autoutilitară.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, vineri dimineaţă, că un accident rutier grav s-a produs în zona localităţii Cornu Luncii, pe DN2 E, în judeţul Suceava. 

În accident au fost implicate un microbuz care transporta opt pasageri şi o autoutilitară.

"Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat şi salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava. Din primele informaţii de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate şi 7 rănite.", a transmis IGSU.

Pe acelaşi subiect

Microbuzul de persoane, condus de un bărbat din Pașcani, care din primele informații transporta persoane la muncă în străinătate, circula pe direcția Fălticeni – Gura Humorului.

O cantitate mare de alimente, care ar fi trebuit să ajungă la români din Italia, s-a împrăștiat pe o suprafață de circa 200 de metri.

În timpul deplasării s-a produs o explozie la roata din dreapta spate, microbuzul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autocisternă pentru transport lapte, care circula regulamentar.

O femeie din microbuz şi şoferul autoutilitarei au murit pe loc. Alţi şapte oameni din microbuz, inclusiv şoferul, sunt răniţi, trei dintre ei foarte grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidentul cu doi morţi de la Sasca Nouă, provocat de explozia unui cauciuc al microbuzului care se ducea în Italia