Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Continuă căutările pentru cei trei pescari din 2 Mai, dispăruți în larg

Continuă căutările în cazul celor trei pescari din 2 Mai dispăruţi în larg ieri după-amiază. Salvatorii au ajuns până pe malul bulgăresc al Mării Negre. Din păcate, nu au reuşit încă să găsească ambarcaţiunea.

de Redactia Observator

la 07.03.2019 , 17:07

Continuă căutările în cazul celor trei pescari din 2 Mai dispăruţi în larg ieri după-amiază. Salvatorii au ajuns până pe malul bulgăresc al Mării Negre. Din păcate, nu au reuşit încă să găsească ambarcaţiunea. Iar căutătorii spun că şansele ca bărbaţii să fie găsiţi teferi scad pe măsură ce trece timpul.

Cei trei bărbaţi nu au mai fost văzuţi de ieri, în jurul orei 14.00. Atunci nimeni nu se gândea că ar putea păţi ceva.

Codul galben de vreme rea a intrat în vigoare la aproximativ 40 de minute după plecarea lor. Localnicii se gândesc că acela a fost momentul în care marea i-a luat prin surprindere.

Vezi și

Abia la ora 20 s-a dat alarma. Nu doar că nu se întorsese nimeni din larg, dar nici la telefon nu mai puteau fi găsiţi. Cei trei pescari sunt căutaţi acum şi în apropierea coastei bulgare după ce GPS-ul unuia dintre telefoane ar fi fost localizat în apropierea localităţii Durankulak. La aproximativ 10 kilometri de zona din care au dispărut.

Unul dintre cei trei bărbaţi dispăruţi este un cunoscut om de afaceri în localitatea 2 Mai şi consilier local la primăria Limanu.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și Centrul Maritim de Coordonare a Căutării.

Acțiunea de cautare si salvare este în desfășurare sub coordonarea CMCC Constanța, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Continuă căutările pentru cei trei pescari din 2 Mai, dispăruți în larg