Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care au fost cauzele accidentului cumplit din Iaşi, soldat cu trei morţi şi trei răniţi

Au fost momente dramatice şi pe o şosea din judeţul Iaşi. Trei oameni au murit într-un carambol cumplit. Maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a provocat un dezastru. Alte trei persoane au fost rănite. Traficul în zonă a fost complet paralizat.

de Redactia Observator

la 10.07.2018 , 21:16

Au fost momente dramatice şi pe o şosea din judeţul Iaşi. Trei oameni au murit într-un carambol cumplit. Maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a provocat un dezastru. Alte trei persoane au fost rănite. Traficul în zonă a fost complet paralizat. S-au format coloane lungi de câţiva kilometri.

Viteza prea mare şi un derapaj au ucis trei oameni. Pe drumul dintre Leţcani şi Podu Iloaiei, un şofer a ieşit brusc de pe banda lui şi a intrat pe contrasens. A provocat un accident în lanţ în care au fost implicate alte trei maşini. 

"Eu mergeam spre Târgu Frumos şi el mergea spre Iaşi. M-am trezit că m-a lovit. Am ricosat prin şanţ. A tăiat calea şi a intrat în mine", povesteşte un şofer.

Vezi și

Un elicopter SMURD care fusese chemat să intervină a fost întors din drum. Maşina care a provocat accidentul a fost complet distrusă, iar cei doi pasageri şi şoferul nu au mai avut nicio şansă.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul uneia dintre maşini a fost aruncat pe şosea 20 de metri. Poliţiştii au fost nevoiţi să oprească traficul şi s-au format cozi lungi de câţiva kilometri pe sensul spre Podu Iloaiei.

La câţiva kilometri distanţă a avut loc un alt accident. Autorităţile au activat codul roşu de intervenţie după ce un şofer, care era singur în maşină, s-a izbit de un autocar cu 15 pasageri. Bărbatul a murit, iar trei călători din autocar au fost răniţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Care au fost cauzele accidentului cumplit din Iaşi, soldat cu trei morţi şi trei răniţi