Antena Meniu Search
x

Detalii terifiante în cazul tatălui din Buzău care s-a filmat torturându-şi băiatul, ca să se răzbune pe soţie

Cruzime fără margini în Buzău! Un copil de 13 ani e internat în spital după ce a fost torturat de propriul tată.

Vezi și

Cruzime fără margini în Buzău! Un copil de 13 ani e internat în spital după ce a fost torturat de propriul tată. Bărbatul a vrut să se răzbune pe soţie care plecase definitiv în Spania. Şi-a dus băiatul în pădure, l-a supus la chinuri groaznice, a filmat totul şi a trimis scenele de groază femeii. Acum, individul este internat la Psihiatrie. 

Pădurile din jurul localităţii Bozioru sunt împânzite de jandarmi şi poliţişti. Sunt pe urmele unui tată... diabolic. Disperat că soţia l-a părăsit în acum două săptămâni şi a plecat definitiv în Spania, bărbatul de 39 de ani a pus la cale o răzbunare cumplită. 

Sub pretextul unei excursii, şi-a ademenit fiul de 13 ani în pădure. Au urmat scene greu de descris. Tatăl şi-a dezbrăcat copilul, l-a legat de un copac, apoi l-a tăiat de mai multe ori cu cuţitul. Mai bine de o oră, băiatul a îndurat frigul de afară, iar tatăl transformat în monstru a filmat tortura. Scenele de groază le-a trimis apoi mamei, care a alertat imediat autorităţile. Copilul a fost găsit acasă, de echipajele de  medici, speriat şi plin de sânge, dar nici urmă de părintele călău.

ADRIAN ZOICAN, medic: A fost adus la UPU un copil, în vârstă de 13 ani, un băieţel, care a fost supus unui tratament agresiv din partea tatălui, practic a suferit nişte leziuni prin tăiere, prin grataj, la nivelul toracelui anterior, leziuni care nu i-au pus viaţa în pericol, dar din păcate, l-au afectat mult psiho-emoţional.

După două ore de căutări, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbat. L-au încătuşat imediat şi l-au dus la audieri. 

Ulterior, indiviul a fost internat la Psihiatrie acolo unde medicii vor stabili dacă a avut discernământ atunci când şi-a torturat copilul. Cazierul, însă, îl are pătat demult. A mai fost la închisoare, inclusiv pentru tâlhărie. Băieţelul a rămas internat în spital şi va avea nevoie de consiliere psihologică.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii terifiante în cazul tatălui din Buzău care s-a filmat torturându-şi băiatul, ca să se răzbune pe soţie