Antena Meniu Search
x

CAZ HALUCINANT la Filantropia: Medicii au trimis acasă, de unul singur, un nou-născut!

Situaţie halucinantă la Spitalul Filantropia din Craiova. Un nou-născut, de numai patru zile, a fost externat, însă nu și mama acestuia, pentru că medicii nu au comunicat între ei în ceea ce a privit externarea. 

Situaţie halucinantă la Spitalul Filantropia din Craiova. Un nou-născut, de numai patru zile, a fost externat, însă nu și mama acestuia, pentru că medicii nu au comunicat între ei în ceea ce a privit externarea. 

Mai mult, atunci când mama a spus că va pleca din spital împreună cu copilul deja externat, aceasta a fost amenințată cu poliția de către o asistentă. 

Andreea Stoica s-a internat marți dimineața la Spitalul Filantropia. Femeia a născut natural un băiețel și, după trei zile de internare, pentru că erau perfect sănătoși, atât mama, cât și copilul, trebuiau externați. 

“Vineri mi-au spus că ne mai țin o zi. Până sâmbătă. Am întrebat dacă e ceva cu copilul. Mi s-a spus că nu, dar că mai stăm o zi. Am acceptat să plecăm sâmbătă. Dimineața m-am dus să fac actele de externare. Mi s-a spus că cel mic este externat. Poate pleca. Eu însă nu. Cum poate copilul să plece totuși singur? La patru zile de la naștere?”, a declarat Andreea pentru jurnalulolteniei.ro.  

Pusă în faţa acestei situaţii absurse, tânăra le-a spus asistentelelor că va pleca, cu sau fără acordul lor. 

„Le-am spus că plec. Dacă cel mic este externat, eu am plecat. O asistentă mi-a zis că dacă plec, în trei ore va suna la poliție. Nu știu pentru ce, dar m-am oferit să sun eu la poliție și să mă auto-denunț pentru ca să îmi iau copilul acasă”, a povestit proaspăta mămică.

Disperată de toată situația prin care era pusă să treacă, femeia a sunat la presă și le-a povestit ziariștilor întreaga aventură. Ziariștii au fost cei care au contactat-o pe directoarea intituției, Alice Gavrilă. 

„Medicii nu au comunicat între ei. Este o nebunie și o lipsă acută de comunicare. Dacă băiatul a fost externat, trebuie, obligatoriu, externată și mama, mai ales că aceasta este sănătoasă. Voi vedea cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus managerul instituției, potrivit jurnalulolteniei.ro

La scurt timp, medicul de gardă a venit să externeze mama, însă, nu pe cale amiabială. Omul a certat-o pe tânără pentru că s-a "apucat" să dea telefoane presei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » CAZ HALUCINANT la Filantropia: Medicii au trimis acasă, de unul singur, un nou-născut!