Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cazul celor 60 de câini uciși într-un adăpost din Târgu Jiu. Nicu Ștefănuță a alertat Comisia Europeană

Cazul îngrozitor al celor 60 de câini ucişi într-un adăpost public din Târgu Jiu are ecou până în Parlamentul European. Vicepreşedintele legislativului, Nicu Ştefănuţă, a alertat Comisia Europeană despre existenţa unor astfel de practici barbare în România secolului 21.

de Diana Speretoiu

la 20.08.2024 , 14:18

Europarlmentarul a solicitat măsuri pentru ca eutanasierea să fie văzută ca ultimă soluție și să aibă loc doar la recomandarea unui veterinar. Nicu Ștefănuță mai susține că peste 1 milion de câini au fost uciși în ultimii 20 de ani, iar această măsură nu și-a dovedit eficiența.

60 de câini fără stăpân au fost eutanasiați săptămâna trecută la Târgu Jiu, reprezentanții asociației spun că patrupezii erau de peste 200 de zile și nimeni nu a vrut să îi adopte. Asociațiile pentru protecția animalelor acuză că nu s-ar fi intervenit legal. Zeci de sesizări au ajuns la poliție în ultimele zile, se anunță proteste la Târgu Jiu din partea iubitorilor de animale.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cazul celor 60 de câini uciși într-un adăpost din Târgu Jiu. Nicu Ștefănuță a alertat Comisia Europeană