Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul morţilor suspecte de la spitalul Pantelimon. Încă o asistentă, reţinută pentru mărturie mincinoasă. Ce le-a spus anchetatorilor

Anchetă deschisă la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde, directoarea de îngrijiri a acuzat că 17 pacienţi au murit, în doar patru zile, după ce li s-ar fi redus intenţionat doza de medicament care îi ţinea în viată.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 12:22

Situaţia pare să se complice. O altă asistentă decât cea care a făcut reclamaţia a fost reţinută pentru mărturie mincinoasă. Ea le-a spus procurorilor ca nu a asistat niciodată la un astfel de episod şi nu are nicio informaţie cu privire la modul în care era administrată noradrenalina pacienţilor.

Probele adunate la dosar arată însă contrariul. Şi anume că ar fi fost prezentă când se administra - corect sau incorect- substanţa aflată în centrul scandalului. Anchetatorii cred, deci, că femeia ştie ce se întampla acolo, dar că refuză să furnizeze informaţii. Audierile continuă, la Serviciul Omoruri, unde sunt chemaţi alţi 5 martori în dosar.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cazul morţilor suspecte de la spitalul Pantelimon. Încă o asistentă, reţinută pentru mărturie mincinoasă. Ce le-a spus anchetatorilor