Antena Meniu Search
x

Video Cazul profesoarei din Slobozia înregistrate în timp ce îşi înjură elevii. Directoarea şcolii spune că "efectele pandemiei" sunt de vină

Caz şocant la un liceu din Slobozia. În loc să-şi ajute elevii, o profesoară de franceză îi abuzează verbal şi-i îndeamnă să-şi facă singur rău. Iar acum două săptămâni, i-a insultat pe copiii din clasa sa pentru că ar fi chemat ambulanţa pentru o colegă care leşinase. Autorităţile au aflat din presă despre comportamentul revoltător al femeii, asta deşi copiii din şcoală spun că o auzeau de la parter cum ţipa la colegii lor.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 20.12.2021, 19:25

Vezi și

"Vrei sa te omori. Băi, laşilor! Nu aşa se taie! Se taie pe partea asta - si crăpaţi odată, dacă nu vă convine. Nu vreţi să mai trăiţi, vă omor eu, mă, dacă nu sunteţi în stare!". Este doar unul dintre discursurile şocante ţinute de o profesoară de franceză din Slobozia elevilor săi, la ora de dirigenţie. Totul a pornit după ce una dintre eleve ar fi încercat să-şi facă singură rău. "Duceţi-vă, fraţilor, şi aruncaţi-vă de pe pod! Credeţi ca plâng eu sau că plânge cineva pentru voi?", a tunat profesoara. Ultimul episod a fost acum două săptămâni, după ce unei alte eleve i s-a făcut rău în timpul orelor şi a fost dusă la spital.

"Asta a leşinat că are test la matematică. Dar tot proastă e, şi tot o să rămână corigentă. A murit, bă, asta? Ziceti, bă, a murit sau nu? Cum adică i s-a facut rau? Să vină ambulanţa, poliţia?? Cum să chemi, mă, ambulanţa fără să anunţi?!", şi-a continuat profesoara discursul violent la adresa elevilor. Imediat după ce înregistrările au apărut în presă, profesoara a intrat în. concediu medical. Aşa că deocamdată nu poate fi sancţionată disciplinar. Conducerea şcolii a luat însă decizia de a-i lua clasa la care era dirigintă.

Reacţia directoarei şcolii

"Pur și simplu am aflat din presă înregistrările. Au fost înregistrate de către copii, deși acest lucru este interzis prin regulament. Sunt efectele pandemiei de COVID-19. Și la unii și la ceilalți. Ne-a afectat pe toți. Pe unii mai puțin, pe alții mai mult. Este un incident extrem de nefericit. Nu este o practică în această şcoală", susţine directoarea şcolii. "S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă", a declarat Ludmila Dascălu, IPJ Ialomiţa.

Vinerea trecută, la exact o săptămână după ce au fost făcute înregistrările, poliţiştii au venit aici şi au stat de vorbă cu elevii din clasa la care profesoara era dirigintă. În zilele următoare vor ajunge la audieri atât directoarea şcolii cât şi profesoara de franceză. Contactată de Observator, profesoara a refuzat să comenteze situaţia şi a transmis că lucrurile se vor lămuri la finalul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cazul profesoarei din Slobozia înregistrate în timp ce îşi înjură elevii. Directoarea şcolii spune că "efectele pandemiei" sunt de vină