Antena Meniu Search
x

Video Ce a păţit Marius după ce a refuzat să le dea casa interlopilor din clanul Spoitorilor. "Mi-am văzut moartea cu ochii"

În Bucureşti, clanurile interlope funcţioneză după legi proprii, aplicate cu pumnul şi maceta. Poliţiştii din Capitală au arestat patru bărbaţi din clanul Spoitorilor, cunoscut şi sub numele de Garda de Fier care au bătut crunt un bărbat, în plină stradă. Victima refuzase să le dea casa pe care şi-a construit-o în urmă cu un deceniu. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.11.2023, 19:37

Vezi și

"Poliţia, deschide!" Din somn i-au trezit poliţiştii pe interlopii din clanul Spoitorilor. Sunt acuzaţi că au bătutut cu brutalitate un bărbat, în urmă cu două săptămâni, după ce acesta ar fi refuzat să le dea casa pe care şi-a construit-o în urmă cu un deceniu. 

Bătăi şi şantaj pentru o casă

"Familia agresorilor ar fi vrut să cumpere casa pe care victima o deţine pe strada Sălaj. Doar că nu s-au înţeles la bani. Aşa-zişii cumpărători voiau fie să plătească o sumă sub preţul pieţei, fie să primească bani de la bărbatul agresat. Totul funcţiona de fapt ca o taxă de protecţie pentru că victimei îi era promisă liniştea în acest fel", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Au ridicat casa de şapte, zece ani. Dar nu a stat niciodată", spune o persoană. "A făcut casa de 10 ani şi nicio zi nu a dormit în casa aia. De frică, pentru că tot îl ameninţau", povesteşte fratele victimei.

Pe acelaşi subiect

După ce au încercat să îl intimideze prin intermediul reţelelor de socializare, interlopii au trecut la fapte. Bărbatul de 47 de ani a fost atacat pe stradă de către şase indivizi, înarmaţi cu arme albe. 

Mărturia cutremurătoare a victimei

"Mi-am văzut moartea cu ochii. M-au dărâmat. S-au dat jos 5, 6 persoane. M-au luat în bâte şi cu cuţite. Mă ameninţă că nu pot să stau acolo şi că mă taie. Mi-a cerut casa. De 20 de ani muncesc, o viaţă întreagă pentru nepoţi, pentru copii şi să le dau lor casa?", spune Marius Şerban, victimă.

Patru bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi şantaj. Cu toţii ar face parte din clanul Spoitorilor, care se ocupă cu proxenetism şi trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ce a păţit Marius după ce a refuzat să le dea casa interlopilor din clanul Spoitorilor. "Mi-am văzut moartea cu ochii"