Antena Meniu Search
x

Ce au găsit anchetatorii pe RĂMĂŞIŢELE victimelor tragediei aviatice din Marea Mediterană

Comisia de anchetă a aviaţiei civile egiptene a detectat urme de substanţe explozive pe rămăşiţele pământeşti ale victimelor tragediei aviatice petrecute în data de 19 mai în estul Mării Mediterane, când un avion EgyptAir, operând pe ruta Paris-Cairo, s-a prăbuşit. 

Comisia de anchetă a aviaţiei civile egiptene a detectat urme de substanţe explozive pe rămăşiţele pământeşti ale victimelor tragediei aviatice petrecute în data de 19 mai în estul Mării Mediterane, când un avion EgyptAir, operând pe ruta Paris-Cairo s-a prăbuşit. 

Comisia de anchetă a transmis Parchetului rapoartele medicilor legiști, a indicat ministerul într-un comunicat. Conform legii în vigoare, procurorul este sesizat "dacă devine clar, în opinia comisiei de anchetă, că există suspiciuni privind originea criminală a accidentului".

În data de 19 mai, aeronava Airbus A320, care efectua un zbor de la Paris la Cairo, a dispărut bursc de pe radare. Avionul s-a prăbuşit în apele Mediteranei, cu 66 de oameni la bord, din cauze necunoscute încă.

Potrivit datelor din analiza înregistratorului de voce însă, există informaţii despre o tentativă de stingere a unui incendiu la bord, înainte de prăbuişirea în mare.

Autorităţile franceze care anchetează cazul, merg pe ipoteza unui incident tehnic, în timp ce anchetatorii egipteni înclină spre o ipoteză teroristă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ce au găsit anchetatorii pe RĂMĂŞIŢELE victimelor tragediei aviatice din Marea Mediterană