Antena Meniu Search
x

Video "Ce Dumnezeu faci, măi, omule? Mă omori în maşină!". Doi bărbați au atacat cu bâtele un microbuz plin cu călători

Scene violente într-un oraş din Maramureş. Doi bărbaţi au atacat cu bâtele un microbuz plin cu călători. Agresorii au lovit maşina şi în timp ce şoferul suna disperat la 112. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale pasagerilor. Motivul? Bărbatul de la volan le-ar fi furat clienţii pe care bătăuşii îi transportau ilegal spre Baia Mare.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 19:59

Vezi și

Scenele violente s-au petrecut în miezul zilei în Șomcuta Mare, în apropiere de Baia Mare. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum o maşină opreşte în spatele microbuzului în care tocmai urcaseră câţiva pasageri. Şoferul porneşte dar după câţiva metri întoarce. Este momentul în care cei doi bărbaţi năvălesc asupra mijlocului de transport în comun.

Victimă: Mamăăăă! A dat cu bâta, mi-a spart maşina! Ce Dumnezeu faci, măi, omule? Mă omori în maşină!

Motivul atacului este halucinant

Florin Talpos, șoferul atacat: A vrut să mă lovească în cap, şi eu mi-am băgat mâna și m-a lovit aici. Am hârtie de la medicul legist că-s lovit aici. Dacă nu demaram, nu ştiu ce se întâmpla, am zis că mă omoară. Au zis că mă bat, că mă nenorocesc, că îmi rup picioarele. Mi-e frică. Prima dată a sărit cu picioarele aici, în spate. Aici se vede îndoitură. Şi atunci eu am demarat maşina, că mi-a fost frică. Când am întors, a ieşit în drum cu bâtele şi a năvălit pe mine. 

Pe acelaşi subiect

Motivul atacului este halucinant: şoferul microbuzului ar fi furat clienţii pe care agresorii ar fi putut să-i transporte ilegal, cu maşinile proprii.

Florin Talpos, șoferul atacat: Ei fac taxi şi nu-s legali, eu sunt autorizat. Au zis că lor nu le este frică de poliţie pentru că ei fac legea în Şomcuta. Au zis să mă las de trasnport, că ei sunt şefii pe zona asta. Au zis că mă urmăresc şi că o mă omoare. Având persoane în maşină, au avut o stare de frică şi toţi ne-am temut. Deci mi-au luat persoanele din masina si au zis dati-va jos oamenii de frica. si el haideti ca nu merge el, noi mergem. de frica s-au dat jos oamenii.

Agresorii nu s-au oprit aici. După câteva ore de la primul atac, şi soţia conducătorului a fost lovită.

 Soția victimei: În momentul în care am oprit să coboare persoanele din maşină, au venit şi au tăbărât pe mine. Vreo cinci persoane cred că au fost, am ajuns prin şanţ, m-au tras de păr, am urme peste tot. Mi-am scos certificat medico-legal.

Bărbatul susţine că are probleme cu bătăuşii de mai bine de doi. Soţii au depus plângere la poliţie. Ameninţările au continuat şi în timpul audierilor, în faţa agenţilor.

Localnicii spun că bărbaţii sunt cunoscuţi pentru comportamentul agresiv. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele suspecților, iar victimele au cerut şi un ordin de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Ce Dumnezeu faci, măi, omule? Mă omori în maşină!". Doi bărbați au atacat cu bâtele un microbuz plin cu călători