Antena Meniu Search
x

Video Ce l-ar fi împins la sinucidere pe poliţistul din Roman. Dezvăluiri-bombă făcute de un lider de sindicat

Apar noi informaţii în cazul poliţistului de 39 de ani, din Roman, care s-a sinucis cu arma din dotare, în timpul serviciului. Un lider sindical spune că motivul pentru care agentul şi-ar fi luat viaţa a fost presiunea la care era supus de către şefi. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.03.2024, 13:53

Vezi și

Potrivit sindicaliştilor, bărbatul ar fi fost supus unor presiuni chiar de către şefii de la Serviciul Rutier. S-ar fi plâns în mod constant de volumul mare de muncă şi de faptul că sunt prea multe acţiuni planificate la care trebuie să participe. În acelaşi timp, s-ar fi plâns şi de faptul că nu mai apucă să îşi lucreze dosarele penale şi de toate aceste presiuni de la locul de muncă.

Ce l-ar fi împins la sinucidere pe poliţistul din Roman

Chiar şi colegii săi s-ar fi plâns de condiţiile grele de la serviciu, însă spun sindicaliştii, şefilor din poliţie nu le-ar fi păsat de aceste lucruri şi nu au protejat resursa umană, dorind mai degrabă să iasă bine în cifre.

În acelaşi timp, însă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ spune că nu ar fi adevărat aceste aspecte că bărbatul ar fi fost avansat înainte de termen, că nu avea ore suplimentare, nici dosare multe în lucru în acelaşi timp, şi nici nu ar fi auzit că alţi colegi de-ai bărbatului din poliţie să se fi plâns de locul de muncă sau de faptul că ar avea un volum prea mare de lucru ori prea multe ore lucrate în acelaşi timp.

De altfel, continuă investigaţia în acest sens, tot de la poliţie au mai anunţat că vor fi anulate activităţile ce erau programate pentru Ziua Poliţiei Române, asta pentru că poliţiştii sunt în doliu ca urmare a pierderii colegului lor. 

Reamintim, că în urmă cu câteva zile bărbatul de 39 de ani şi-a pus capăt zilelor cu arma din dotare chiar în timpul serviciului fără să lase nicio explicaţie pentru gestul său extrem. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce l-ar fi împins la sinucidere pe poliţistul din Roman. Dezvăluiri-bombă făcute de un lider de sindicat