Antena Meniu Search
x

Video "Ce şocant, îţi vine să urli de durere!" Un bărbat din Mizil s-a împuşcat în casă cu arma de vânătoare. Bogdan avea 41 de ani şi divorţase recent

Un bărbat de 41 de ani, din Mizil, a fost descoperit împuşcat în casă. Era pasionat de vânătoare şi avea mai multe arme de foc. Criminaliştii verifică varianta sinuciderii. Deţinerea unor arme, chiar şi legal, e tot mai periculoasă în ultima perioadă. În ultimii ani, mai bine de 40 de poliţişti s-au sinucis, majoritatea prin împuşcare. Vă avertizăm urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 17.03.2022, 08:17

Vezi și

Vecină: Păcat! Mare păcat!

Alarma a fost dată de sora victimei, după ce bărbatul de 41 de ani nu a mai răspuns la telefon.

Poliţist: Am constatat că persoana în cauză era decedată, lângă el se afla o armă de vânătoare, deţinute legal. Deţine 3 arme de vânătoare cu permisul legal.

Bărbat: Nu pot să-mi dau seama ce s-ar fi putut întâmpla.

Pe acelaşi subiect

Bogdan era un cunoscut vânător. Era mereu bine dispus, spun apropiaţii, de aceea tuturor le este greu să accepte ideea că s-ar fi sinucis.

S-a sinucis cu arma de vânătoare

Prieten: Mă duceam la el să-mi mai dea câte o scândură, câte o aia. Ia de acolo aşa! Ce şocant, îţi vine să ţipi, să urli de durere!

De ceva vreme, însă, se pare că suferea cumplit. Trecuse printr-un divorţ şi se judeca pentru custodia celor doi copii.

Reporter-vecină: Părea aşa mai supărat?

Părea! Ce s-a auzit aşa în oraş, soţia l-a părăsit.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML pentru necropsie, în cauză fiind deschis un dosar penal.

Poliţist: Este vorba despre moarte suspectă. Se fac cercetări în continuare.

Acesta este ultimul caz dintr-un lung şir în care victimele sunt posesoare de arme de foc. În ultimii ani, 40 de poliţişti şi-au pus capăt zilelor, majoritatea prin împuşcare. Zilele trecute, un tânăr agent de poliţie s-a împuşcat lângă teiului lui Eminescu din Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Ce şocant, îţi vine să urli de durere!" Un bărbat din Mizil s-a împuşcat în casă cu arma de vânătoare. Bogdan avea 41 de ani şi divorţase recent