Antena Meniu Search
x

Video Ce spune al doilea martor al accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu în Capitală

Avem primele imagini cu accidentul teribil din centrul Capitalei, în care Monica Odagiu a lovit mortal un pieton. Camerele au surprins eforturile actriţei de a evita impactul. Dar.... şi comportamentul cel puţin bizar al victimei. Bărbatul mergea aplecat şi s-a prăbuşit efectiv în faţa maşinii. O experienţă traumatizantă care nu ar trebui trăită de nimeni, a transmis actriţa la o zi de la tragedie. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 17:36

Vezi și

Monica Odagiu, actriţă: S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea.

O confirmă chiar imaginile de pe camerele de supraveghere. Bărbatul merge aplecat printre maşinile parcate, până îşi pierde echilibrul şi cade chiar în dreptul maşinii condus de Monica Odagiu. Actriţa trage repede de volan ca să îl ocolească pe individul căzut pe şosea, dar nu reuşeşte să îl evite

Ce spune al doilea martor al accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu

Accidentul greu de evitat, chiar şi pentru un şofer profesionist, a avut loc chiar în dreptul unei staţii de autobuz, în zona Sălii Palatului din centrul Capitalei. În maşină mai erau sora actriţei, Ana Odagiu, dar şi iubitul acesteia.

Pe acelaşi subiect

Ana Odagiu, soră: Nu s-a intamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo. 

Iubit: Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeala. 

Monica Odagiu a refăcut împreună cu poliţiştii filmul evenimentelor. A fost testată cu aparatele alcooltest şi drugtest, iar rezultatele au fost negative.

Oana Pârvan, Brigada Rutieră: Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările 

La câteva ore după ce a ieşit de la audieri, actriţa s-a destăinuit pe  Facebook, unde a descris totul ca pe o experienţă traumatizantă. 

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Nu îmi ies din minte acele clipe teribile şi nu doresc nimănui să treacă prin asta. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul.

Monica Odagiu are 26 de ani, este cântăreaţă şi actriţă cunoscută pentru aparițiile în filmul Teambuilding, dar şi de pe scena Teatrului de Comedie. Împreună, surorile Odagiu au peste 120.000 de urmăritori pe reţelele sociale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ce spune al doilea martor al accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu în Capitală