Antena Meniu Search
x

Ce spune iubita militarului care şi-a incendiat apartamentul din Constanţa şi apoi s-a aruncat în faţa trenului despre relaţia pe care o avea cu acesta

Maistrul militar Daniel Rohozneanu, 22 de ani, şi-a incendiat joi locuinţa, apoi a dispărut, fiind dat dezertor de la unitatea unde era angajat.

Maistrul militar Daniel Rohozneanu, 22 de ani, şi-a incendiat joi locuinţa, apoi a dispărut, fiind dat dezertor de la unitatea unde era angajat. Trupul său a fost găsit vineri, în apropiere de Bucureşti, mutilat, după ce s-a aruncat în faţa uni tren. Abia miercuri însă a fost identificat.

Iubita lui Daniel, Ana Maria, trăieşte în Italia, după ce a absolvit universitatea din Torino, şi a vorbit, exclusiv pentru Antena 1, despre drama dispariţiei tânărului. Erau împreună de trei ani şi nu are explicaţii pentru gestul fatal al iubitului. Nici nu crede că el a dat foc apartamentului în care locuia.

"Ştiu doar că joi după-amiază a luat foc apartamentul unde locuia. Eu personal nu cred că a fost el, să deie foc. Eu nu-l auzisem toată ziua. Nu am vorbit cu el toată ziua şi după aia a dispărut. Vorbisem cu o seară înainte, miercuri seara. Părea totul normal, ca de obicei, nu părea nimic în neregulă. Nu reuşesc să îmi imaginez de ce s-a întâmplat, părea totul normal.", spune Ana Maria.

Ea i-a trimis mai multe mesaje iubitului joi de dimineaţă, dar acesta nu a răspuns: "Nu am vorbit cu el nici în dimineaţa aceea, pentru că nu mi-a răspuns la mesaje. Dar ştiu că a vorbit cu bunica lui. Nu ştiu exact ce au vorbit, nu am apucat să vorbesc cu ea."

Pe acelaşi subiect

Tânără spune că Daniel nu avea motive să se sinucidă: "Din septembrie începuse să lucreze pe o navă. Avea tote motivele să fie fericit, de asta nu putem nici noi să ne explicăm ce s-a întâmplat. Vineri seara l-au găsit, dar noi am aflat abia ieri. Alerta la unitate s-a dat luni. Şi de la unitate m-au sunat pe mine să mă întrebe dacă ştiu ceva. Ei nu ştiau nimic. Dar nu reuşesc să găsesc un motiv pentru ce a făcut. Încă nu mi se pare real ce s-a întâmplat. Eu locuiesc în străinătate şi probabil o să realizez când o să vin în ţară."

Daniel era de loc din Bacău, din Cleja, iar vecinii spun că venea săptămânal acasă, la mama lui. Tatăl murise şi apropiaţii spun că a resimţit de-a lungul anilor această pierdere. În septembrie, tânărul se îmbarcase pe o navă militară şi trecuse cu brio testul psihologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ce spune iubita militarului care şi-a incendiat apartamentul din Constanţa şi apoi s-a aruncat în faţa trenului despre relaţia pe care o avea cu acesta