Antena Meniu Search
x

Video Ce vacanţe caută românii. Pandemia a schimbat preferințele turiştilor

Zeci de mii de romani şi-au cumpărat o vacanţă înainte de pandemie, dar restricţiile le-au dat peste cap planurile. Cei mai afectaţi au fost cei care aveau vacanţa în prima parte a anului 2020, când aproape toate zborurile au fost anulate. În timp ce unii şi-au primit banii înapoi sau şi-au petrecut ulterior vacanţa, alţii încă au banii blocaţi la agenţiile de turism.

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 14:44

Vezi și

Anul trecut, zeci de mii de persoane şi-au cumpărat vacanţe, pe care ulterior nu le-au mai putut efectua. Ce s-a întâmplat cu ele? Peste 80% dintre oameni au ales să îşi reprogrameze sejurul.

Unii au reprogramat vacanţa spre finalul anului 2020, în timp ce foarte mulţi au ales o variantă mai sigură: vara anului 2021. Asta înseamnă că multe agenţii nu vor încasa bani de la unii turişti, ci vouchere, exact cum au procedat companiile aeriene.

A existat şi un procent de 15% dintre turişti care nu a vrut să îşi ţină banii blocaţi la agenţie.

Câţi oameni nu vor mai cheltui anul acesta bani pentru a pleca în vacanţă, care au fost destinaţiile preferate de români, dar şi cu cele mai multe vacanţe anulate aflaţi din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ce vacanţe caută românii. Pandemia a schimbat preferințele turiştilor