Antena Meniu Search
x

Video Cea de-a doua femeie căzută în Lacul Snagov a fost găsită moartă, după mai bine de trei ore de căutări

Tragedie pe lacul Snagov! Două femei au căzut, seara trecută, în apele adânci, după o plimbare cu skyjet-ul. Una dintre ele a reușit sa iasă singură la suprafață, însă prietena acesteia, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită fără viaţă, după ore întregi de căutări. 

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 09:05

Vezi și

După ce s-au distrat la o petrecere organizată pe malul lacului, la ora 22, cele două femei s-au urcat pe skijet şi au plecat în larg. Cea de 41 de ani conducea skijet-ul, iar prietena ei se afla în spate. După un viraj efectuat greşit, ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar cele două au căzut în apele adânci.

Martor: M-am trezit cu echipajele în parcare şi am venit şi eu după ei să văd ce s-a întâmplat. Nu ştiu cine a sunat...

Femeia care conducea skijet-ul a reuşit să se salveze pentru că ştia să înoate, însă prietena ei nu a reuşit să mai iasă de sub apă. Au urmat ore întregi de căutări.

Trei bărci cu salvatori şi un echipaj de scafandri au plecat în larg. Alături de echipaje a mers şi cea care a condus skijet-ul, în speranţa că vor reface traseul pentru a o găsi pe tânără în viaţă. Pentru că zona nu era luminată şi vizibilitatea era scăzută, salvatorii s-au folosit de un sonar pentru a o găsi. 

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost găsită la o adâncime de şapte metri

După mai bine de trei ore de căutări, femeia a fost găsită în largul lacului, iar în ciuda resuscitarilor făcute de către medici, s-a declarat decesul.

Tânăra a fost găsită la o adâncime de şapte metri. Anchetatorii cred că ar fi putut supravieţui, însă însă din cauza apei reci, nu a mai avut nicio şansă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească cum s-a produs mai exact incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cea de-a doua femeie căzută în Lacul Snagov a fost găsită moartă, după mai bine de trei ore de căutări