Video Cei doi soţi de 89 de ani ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a se arunca în gol. Mărturiile dramatice ale vecinilor: ''S-au auzit două bubuituri ca de pușcă''
Au plecat împreună din această viaţă, după zeci de ani în care au fost unul lângă celălalt! Doi vârstnici din Capitală, soţ şi soţie, s-au aruncat în gol, de la etajul şapte al blocului în care locuiau. Ar fi lăsat un bilet de adio prin care şi-ar fi motivat gestul teribil. S-ar fi simţit o povară prea mare pentru copii, pentru că aveau nevoie de îngrijire zilnică. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!
Cei doi bătrâni, de 89 de ani, erau în grija unei vecine. Femeia se ocupa să aibă mereu tot ce le trebuie. Ar fi plecat pentru câteva ore la cumpărături. Nu s-a gândit nicio clipă că cei doi pensionari aveau în cap un plan teribil. Când s-au văzut singuri casă, în jurul prânzului, au mers la etajul şapte, ultimul al blocului din centrul Bucureştiului. S-au luat de mână, ca într-un ultim gest de iubire, şi s-au aruncat în gol.
Mărturiile dramatice ale vecinilor
O vecină a făcut descoperirea şocantă şi a sunat imediat la 112.
''Soțul meu a auzit două bubuituri ca de pușcă... Zice s-au auzit două împușcături. Și pe urmă l-am văzut pe băiatul vecinului de la etajul 2 că tot a făcut la salvare cu mâna...Băiatul vecinei zicea adu vecină două lumânări...''
- Doi soți de 89 ani s-au aruncat împreună de la etajul 7 al blocului în care locuiau, în București. S-au ținut...
- Bătrâni din Brad, rămaşi fără 146.000 de lei după ce au lăsat doi bărbaţi să le "verifice" butelia pentru...
- Filmul tulburătoarei crime din azilul de bătrâni din Călărași. Agresorul a fost închis 15 ani pentru că și-a...
Era prea târziu pentru cei doi. Medicii au confirmat decesul, câteva momente mai târziu.
''Ştiu că erau bolnavi. Ea era cu probleme psihice.
Aveau probleme cu banii sau ceva? Nu, nici vorbă! Chiar mă surprinde...''
''Ei nu ieşeau din casă. Erau destul de în vârstă, cu boală. S-au aruncat, săracii, de mână.''
Cei doi ar fi lăsat un bilet de adio prin care şi-ar fi motivat decizia cumplită. S-ar fi simţit o povară prea mare pentru copii.
Ovidiu Telegescu, psiholog: Bătrânețea nu e cea mai frumoasă etapă din viață, deși, dacă stăm să analizăm, cărțile spun că este o parte frumoasă din viața noastră. Statistic nu stăm chiar așa, nu ne bucurăm, să nu uităm că mulți dintre bătrânii din țara noastră sunt cam dependenți de copii, de familie sau de alte persoane adulte cu o vârstă mai scăzută sau cu o stare de sănătate mai bună. Pentru România, bătrânețea înseamnă boală. Și cum avem o populație bolnavă avem și dependență.
Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă acum să afle exact cauzele tragediei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰