Antena Meniu Search
x

S-a dat startul celui mai important eveniment de pe piaţa de Telecomunicaţii. Fostul premier Sorin Grindeanu, prezent la dezbateri

Cei mai mari jucători din telecomunicaţiilor s-au adunat la singura convenţie din ţară destinată pieţei de profil pentru a dezbate noile tehnologii media.

Vezi și

Cei mai mari jucători de pe piaţa telecomunicaţiilor s-au adunat la singura convenţie din ţară destinată pieţei de profil pentru a dezbate noile tehnologii media. Peste 350 de specialişti au participat la dezbatere. Fostul premier al României, Sorin Grindeanu, a fost şi el prezent la convenţie, de data aceasta în calitate de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Sorin Grindeanu declară că va susţine prin funcţia pe care o are în prezent dezvoltarea a tot ce înseamnă telecomunicaţii, în ţara noastră, mai ales că, spune fostul premier, acest domeniu este printre puţinele sectoare, foate dezvoltate, din România.

Sorin Grindeanu, preşedinte ANCOM:

Un eveniment important pentru piaţă. E importantă pentru noi, pentru piaţa de comunicaţii, întâlnirile dezbaterile, toate lucrurile care aduc plus valoare.

În România, 98% din populaţie are acces la televizor, astfel conţinutul canalelor de televiziune îi preocupă tot mai mult pe marii jucători de pe piaţă pentru a-şi surprinde şi atrage în permanenţă, clienţii.

Adrian Neagu, preşedinte ACER:

După cum ştim bine românul este un mare consumator de televiziune, Asociaţia de Telecomunicaţii Electronice este cea care asigură parteneriatul şi este unul dintre arbitri sau asigură mai departe legăturile dintre şi stabilitatea dintre jucătorii de pe domeniul de telecomunicaţii, face ca televiziunea să ajungă în casa românului de fapt.

Antreprenorii tehnonlogiei media, au dezbătut probleme pe care le-au întâlnit, dar şi noile proiecte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » S-a dat startul celui mai important eveniment de pe piaţa de Telecomunicaţii. Fostul premier Sorin Grindeanu, prezent la dezbateri