Antena Meniu Search
x

Video Cel mai aglomerat weekend pe litoral din acest sezon. Cum reuşesc hotelierii să atragă turiştii chiar şi când vremea nu e bună de plajă

Vacanţa pe litoral nu poate fi stricată de vreme, chiar dacă astăzi norii şi reprizele de ploaie i-au tot trimis pe turişti spre restaurante şi cherhanale. Mulţi nu au mai făcut baie în mare pentru că apa s-a răcit brusc, dar s-au refugiat spre piscine. Hoteierii spun că a fost cel mai aglomerat de până acum.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.07.2023, 19:47

Vezi și

În plin sezon estival, peste 100.000 de turişti si au dat întâlnire la mare. Nici ploile scurte de vară, nici vântul nu i-au ţinut departe de distracţie. Managerii resorturilor din stațiunea Mamaia  le-au făcut program atât celor mici cât şi celor mari. "Pentru că ştim cu toţii că ei sunt un pic cam năzdrăvani şi agitaţi, am adus doi animatori care se ocupă de cei mici pe timpul mesei, pentru ca adulţii să se poată relaxa şi să poată mânca în linişte. Avem seri cu specific românesc, oriental şi grecesc pentru adulţi", a declarat Gabriela Dumitrache, şef recepţie.

Cât costă o plimbare cu iahtul

Apa mării a fost mai rece, asa ca mulţi turişti au rămas să se bălăcească în piscinele hotelurilor. Locurile de joacă acoperite au fost soluția perfectă pentru momentele mai mohorâte ale zilei. "Turiştii pot face tenis de masă, de câmp, tenis cu piciorul, avem şi teren de baschet. Vorbim şi de zone de relaxare atât pentru cei mari, cât si pentru cei mici. Este o grădină extrem de generoasă, vorbim de peste 4.000 de metri pătraţi în jurul locaţiei", a declarat Roxana Taiss, manager complex.

La pranz toata lumea s-a retras la cherhanale sau la restaurante. Iar cocktailurile au colorat ziua. În Portul Tomis terasele au fost pline. Turiştii s-au delectat cu fructe de mare, iar după masă au admirat peisajul şi valurile de la bordul ambarcaţiunilor. Oferta a fost una difersificată. "În acest sezon avem ofertele de la şalupă, cursa de atrenalină, 50 de lei adultul, 30 de lei copilul, o ieşire de 30 de minute, sau o plimbare cu vaporaşul, 30 de lei adultul, 15 lei copilul. Avem ofertele la iaht. O ieşire de trei ore este oferta cu un grup de 10 persoane, de 2000 de lei, 4 ore avem oferta cu 2500 şi 5 ore, cu 3000", a declarat Dan Marcaş, skipper. De mâine, pe litoral temperaturile cresc din nou şi depăşesc 30 de grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cel mai aglomerat weekend pe litoral din acest sezon. Cum reuşesc hotelierii să atragă turiştii chiar şi când vremea nu e bună de plajă