Antena Meniu Search
x

Video Cel mai frumos dar de Crăciun: 20 de bebeluşi s-au născut în zi de Sărbătoare. Motivul pentru care sunt consideraţi speciali

Crăciunul a venit cu cel mai de preţ cadou pentru mai multe familii din România şi anume darul vieţii. 20 de bebeluşi s-au născut la Maternitatea din Iaşi în ultimele zile, spre bucuria părinţilor. Se spune despre cei care vin pe lume în această perioadă că vor fi protejaţi şi norocoşi toată viaţa. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 22:00

Vezi și

Vasile Nicolas este primul copil născut de Crăciunul acesta la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi. A avut 3 kg 600 şi a primit nota 10 la naştere. Mama, care mai are două fete, abia aştepta şi un băieţel.

Reporter: Până nu a venit pe lume nu aţi ştiut că e băiat.

Mamă, Alina:​ Nu, nu am ştiut! Ştiam că de Crăciun fac 9 luni, dar nu credeam că exact acum o să nasc, credeam că mai târziu sau mai devreme.

Reporter: A fost un cadou, o surpriză?

Pe acelaşi subiect

Mamă, Alina:​ Da, o surpriză! Cea mai frumoasă!

Cu darul vieţii a fost binecuvântată şi Claudia care în Ajunul Crăciunului a adus pe lume două fetiţe.

Mamă, Claudia: Ieri am născut.

Reporter: Ce aveţi?

Mamă, Claudia: Gemeni, două fetiţe. Una Ioana Mihaela şi alta Vasilica Gabriela

Se spune că bebeluşii născuţi de Crăciun au o stea norocoasă

Chiar dacă abia au venit pe lume, Moş Crăciun nu a uitat de ei. Le-a trimis daruri prin ajutoarele lui: pompierii ieşeni au împărţit cadourile, un gest devenit deja tradiţie de 10 ani. 

Ionut Grădinariu, ISU Iaşi: Ne dorim să fim alături de comunitate şi în special de persoanele care sărbătoresc mai deosebit decât alte persoane, naşterea unui copil şi bucuria măririi familiei

Copiii au primit în dar haine, maşini de pompieri, dar şi icoane. Se spune despre bebeluşii născuţi în aceste zile că au o stea norocoasă, vor avea parte de o viaţă îndelungată şi, potrivit unor legende, ar putea chiar să comunice cu animalele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cel mai frumos dar de Crăciun: 20 de bebeluşi s-au născut în zi de Sărbătoare. Motivul pentru care sunt consideraţi speciali