Antena Meniu Search
x

Neversea, pe ultima sută de metri! Constanţa se pregăteşte de cel mai mare festival de la malul Marii Negre

Ne mai despart doar patru zile de cel mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea! Peste o sută de artişti internaţionali vor urca pe scenă, aşa că - pentru ca totul să meargă bine - organizatorii muncesc de zor.

Vezi și

Ne mai despart doar patru zile de cel mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea! Peste o sută de artişti internaţionali vor urca pe scenă, aşa că - pentru ca totul să meargă bine - organizatorii muncesc de zor.

Neversea va fi cel mai mare festival care se anunţă pe litoralul românesc. Iar autorităţile locale, chiar dacă iniţial s-au simţit uşor depăşite, au avut foarte multe de învăţat după mega-concertul Fortza Zu. Un eveniment care nu s-a putut desfăşura în condiţii perfecte, din cauză că a plouat cu găleata, iar vântul a bătut cu putere.

Decebal Fagadau, primar Constanta:

Am avut multe de învăţat din evenimentul organizat cu Radio Zu. Ne-a arătat unde am avut de îndreptat lucuri, dar vă asigur că de data aceasta vom fi mult mai bine pregătiţi. Toate instituţiile sunt pregătite pentru o bună desfăşurare a festivalului Neversea la prima ediţie.

În consecinţă, edilii constănţeni au găsit metoda perfectă pentru a nu mai exista haos în trafic, dar şi pentru a se asigura că toţi spectatorii ajung la timp la festival. 

Bogdan Nita, director RATC:

Vom înfiinţa două linii directe care se vor numi Neversea 1 şi Neversea 2. Prima va pleca din gară şi va opri în portul Tomis, fără nici o altă oprire intermediară, iar cea de-a doua pleacă din Mamaia de la Caraiman cu opriri intermediare în toate staţiile.

Însă autorităţile au luat măsuri şi pentru cei care vin pe jos la Neversea. Zeci de politisti şi jandarmi vor asigura paza, pe toată perioada festivalului.

Festivalul este şi un motiv de bucurie pentru proprietarii de pensiuni.

Peste 3000 de oameni au lucrat la foc continuu în ultimile două săptămâni, iar lor li s-au alăturat 500 de voluntari. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 600 de ore de muncă a peste 20 designeri și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului NEVERSEA din acest an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Neversea, pe ultima sută de metri! Constanţa se pregăteşte de cel mai mare festival de la malul Marii Negre