Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare târg de terapie alternativă la Sibiu. Ce tehnici de relaxare vor învăţa participanţii

Eveniment inedit, weekend-ul acesta, la Sibiu. Peste 50 de expozanţi din diferite domenii, de la astrologie, numerologie şi până la ultimele tendinţe în materie de tehnici de relaxare, participă la cel mai mare târg de terapii alternative. Special pentru cei prezenţi, organizatorii au pregătit conferinţe şi sesiuni demonstrative, unde au putut învăţa cum să-şi aplice singuri anumite tehnici.

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 08:12

Vezi și

Pentru prima dată în România, terapeuţii prezenţi la Sibiu le-au arătat participanţilor diverse tehnici de relaxare.

Mihai Negruş, organizator: Scopul este ca oamenii, publicul să vină să înțeleagă ce înseamnă terapiile complementare, terapiile alternative.

Iar cea mai urmărită a fost tehnica care presupune accesarea a 32 de puncte de la nivelul capului.

Mihaela Udrea, terapeut: E vorba despre nişte puncte de pe cap care se ating şi dintr-odată corpul se relaxează, mintea se relaxează, scăpăm de gânduri. 

Pe acelaşi subiect

Printre aceste proceduri alternative s-au regăsit tehnicile de masaj, dar şi remedii naturiste, folosite în tratarea anumitor afecţiuni.

Vasile Dubencu, terapeut: Practic aducem bucurie, sănătate oamenilor, şi îi învățăm cum să-şi elimine singuri multe stări de disconfort sau dureri, prin automasaj, prin exerciţii şi prin alimentaţie. 

Cei interesaţi au putut urmări, ieri, şi sesiuni de Hipnoterapie recomandată mai ales în cazul celor care dezvoltă de-a lungul vieţii anumite fobii. 

Cristina Corciu, terapeut: Atunci când sunt probleme care ţin de partea medicală sau de partea de frici, de anxietăţi, se pot adresa terapiei subconştientului. 

Equilibrium Fest se află a prima ediţie şi se va desfăşura de două ori pe an, primăvara şi toamna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cel mai mare târg de terapie alternativă la Sibiu. Ce tehnici de relaxare vor învăţa participanţii