Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cele două doctorițe de la Sf. Pantelimon s-ar putea întoarce la muncă. Ambele au intrat în concediu de odihnă timp de 45 de zile

Este prima zi în liberatate pentru cele două doctoriţe de la spitalul Sf. Pantelimon, acuzate de omor cu premeditare. Asta dupa ce au reusit sa îi convingă ieri pe magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti să fie cercetate în libertate. Astăzi, medicul Maria Miron, poreclită de procurori "Doamna cu coasa", a ajuns din nou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţită de avocat. Teoretic, s-ar putea întoarce şi în spital. Practic, ambele doctoriţe au intrat oficial în concediu de odihnă timp de 45 de zile.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 14:08

Acheta continuă, dar cu cele două doctorițe cercetate în libertate. Maria Miron, supranumită în dosar "Doamna cu coasa", potrivit interceptărilor procurorilor, s-a prezentata la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti însoțită de avacatul ei.

Teoretic, doctorițele s-ar putea întoarce şi în spital

Se află față în față cu procurorii pentru o percheziție informatică a dispozitivelor ridicate de la ea în timpul perchezițiilor domiciliare care au avut loc la începutul lunii august.

Vezi și

Cele două doctorițe au fost eliberate pe 19 august din arestul central, după ce magistrații de la Curtea de Apel București le-au admis contestațiile formulate de acestea față de măsura arestului preventiv și le-au lăsat în libertate fără vreo interdicție.

În urma scandalului care a cutremurat sistemul medical, în spitalul Pantelimon au fost mutate camere de supraveghere pe holul secției de terapie intensivă și conducerea unității medicale ia in calcul să facă același lucru și în saloanele în care sunt internați pacienții, fără să le invadeze intimitatea, pentru a se asigura că cadrele medicale vor fi atent supravegheate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Cele două doctorițe de la Sf. Pantelimon s-ar putea întoarce la muncă. Ambele au intrat în concediu de odihnă timp de 45 de zile