Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai emoţionante momente de pe Arena Naţională, unde Simona Halep a adus trofeul Roland Garros

Un stadion de zâmbete, respect şi admiraţie! Douăzeci de mii de oameni au strigat aseară numele Simonei Halep, pe Arena Naţională, unde campioana de la Roland Garros şi-a ridicat trofeul. "Sunt foarte mândră că sunt româncă", a spus Simona, vizibil emoţionată.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 20:41

Un stadion de zâmbete, respect şi admiraţie! Douăzeci de mii de oameni au strigat aseară numele Simonei Halep, pe Arena Naţională, unde campioana de la Roland Garros şi-a ridicat trofeul. "Sunt foarte mândră că sunt româncă", a spus Simona, vizibil emoţionată. Ceremonia a început însă cu un moment tensionat. Primarul Capitalei a avut parte de o primire mai puţin prietenoasă. După ce a reacţionat pe internet, contul său de Facebook a devenit inaccesibil.

Un cor de emoţie şi fericire, un stadion de aplauze! Pe scenă a urcat un om cât o istorie, Simona Halep. Pe chipul Simonei s-a văzut emoţia unui moment pentru care a luptat o viaţă întreagă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Intonarea Imnului Naţional a fost unul dintre cele mai emoţionante momente. Festivitatea a avut şi un moment tensionat. Atunci când, pe scenă, a urcat primarul Capitalei, care a dorit să-i ofere Simonei cheia oraşului Bucureşti. 

După câteva momente, Gabriela Firea a părăsit Arena Naţională. Apoi a reacţionat pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului:

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. (...) Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep." 

Aseară, pe scenă a urcat şi Ilie Năstase. Fost numărul 1 mondial şi deţinător a două Grand Slam-uri. US Open şi Roland Garros. 

Ilie Năstase:

Sunt foarte mândru de Simona! O felicit că a avut răbdare şi după răbdare au venit trandafirii, adică victoriile.

Un drum lung, plin de muncă şi încercări. 20 de ani de antrenamente şi competiţii. 17 titluri WTA. Trei finale de Mare Şlem. A patra a fost cu noroc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Cele mai emoţionante momente de pe Arena Naţională, unde Simona Halep a adus trofeul Roland Garros