Antena Meniu Search
x

Video Celebrul medic Wasim Nazer, filmat cum bate un șofer în Capitală. Nutriționistul îi blocase victimei intrarea în curte

Lipsa parcărilor e rezolvată cu pumnul în Bucureşti. De la oameni simpli la medici ajung să se bată pentru un loc. Doi doctori celebri printre vedete s-au luat la bătaie cu un şofer din cauza locului de parcare.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.05.2022, 19:23

Vezi și

Scena s-a petrecut în faţa clinicii din Capitală pe care o deţin fraţii Tarek şi Wasim Nazer. Medicul Wasim şi-ar fi lăsat maşina în faţa unei porţi, iar vecinul nu a mai putut intra în curte. Pe imagini se vede cum doctorul nutriţionist îl loveşte pe vecin, iar acesta cade la pământ. Fratele, ortoped, intervine şi îl trage de tricou să se ridice. În cele din urmă, o asistentă reuşeşte să-i despartă.

Tarek Nazer, medic: Fratele meu care este nutriţionist a venit şi a parcat maşina aici că avea multe lucruri grele de dus, pentru că parcarea din faţa clinicii era ocupată de vecini. La un moment dat, aud un claxon în continuu. Hârtiuţa era pusă şi era îndoită şi nu se vedea numărul şi nu putea să sune.

Mihai Orășeanu, avocatul victimei: Maşina prietenei clientului meu n-a putut să intre în curtea în care locuia. De-acolo a început o ambuscadă. El a încercat să se apere, a fost lovit pe la spate.

Medicul Tarek Nazer declară că imaginile surprind doar o parte a conflictului

Pe acelaşi subiect

Tarek Nazer, medic: Omul cu care se certa îl apucase de gât, fratele meu l-a împins ca să se apere şi, într-adevăr, cum aţi văzut pe imagini, i-a dat un pumn ca autoapărare. În secunda aia, omul s-a aruncat pe jos.

Avocatul bărbatului trântit la pământ susţine că acesta s-a ales cu o mână în gips.

Cristina Filip, reporter Observator: Parcarea de la demisolul clinicii a fost transformată în spaţiu de depozitare, aşa că, se plâng oamenii care locuiesc în zonă, atât personalul cât şi pacienţii îşi lasă maşinile fie pe trotuar, fie în faţa porţilor lor.

Lipsa locurilor de parcare i-a învrăjbit pe cei care locuiesc pe stradă. Un şofer susţine că victima i-a blocat maşina, deşi nu a parcat în faţa porţilor, ci pe trotuar, în apropiere.

Șofer: Eu parcasem aici. El stă aici de vreo doi ani de zile, eu am stat pe strada asta 30 de ani. Eu am parcat lângă el. Dom'ne, aici e locul meu! Locul tău e unde e locul de garaj, aici!

În Capitală, locurile de parcare scot ce e mai rău din şoferi şi incidentele violente sunt la ordinea zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Celebrul medic Wasim Nazer, filmat cum bate un șofer în Capitală. Nutriționistul îi blocase victimei intrarea în curte