Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cerere în căsătorie inedită. După ce au pedalat 55 de km în jurul Capitalei într-o competiţie, doi tineri au decis să pornească în "cursa vieţii lor"

55 de kilometri pe două roţi în jurul Bucureştiului. E provocarea căreia i-au spus "da" aproape 2000 de biciclişti. Mulţi au vrut să-şi depăşească recordurile personale sau doar să ajungă la linia de finish. La terminarea cursei, doi tineri au spus un alt mare "da" pe traseul vieţii lor. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 19.05.2024 , 19:47

Au trecut linia de finish, epuizaţi după o cursă nebună de 55 de kilometri, şi au decis să pornească în cursa vieţii lor. Surpriza din acest an de la Prima Evadare a fost cerea în căsătorie de la finalul competiţiei. 

Cei aproape 2000 de biciclişti din toată ţara au plecat de la start în ritm de tobe

Printre picături de ploaie, pe traseu, concurenții au avut parte de mai multe provocări. Au traversat pădurea Băneasa, au trecut șoseaua de centură și au admirat obiectivele din jurul Capitalei. Nici căzăturile n-au lipsit din peisaj.

Vezi și

Copiii au fost aclamați de susținători până la finish. La Palatul Ghica era abia jumătatea cursei pentru adulţi. 

Pe acelaşi subiect

Cosmina Balint, reporter Observator: Linia de finish din spatele meu este trecuta de biciclistii care reusesc sa termine cel mai lung traseu din aceasta competiției, cel de 55 de kilometri. Timpul câștigător al acestei ediții este de o ora si 46 de minute.

Vladimir a reuşit să termine cursa şi e mândru că şi-a depăşit propriul record, deși a avut câteva accidentări.

Sportul e plin de satisfacţii, dar destul de costisitor

Vladimir Tudor, concurent: De la 500, 1.000 de lei și te poți duce până la 5.000 de lei. Depinde cât de mult vrei tu să investești și cât de mult îți place hobby-ul ăsta. Casca e un must. 

Ioana Waverina, organizator: Este a saisprezecea editie si avem 1800 de concurenti inscrisi si la categoria family, companii, elite, amatori. Exact, scopul este promovarea sportului, ciclismului in randul amatorilor, nu numai a profesionistilor.

Concursul se ţine pe acelaşi traseu de 15 ani, cu o scurtă pauză în pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cerere în căsătorie inedită. După ce au pedalat 55 de km în jurul Capitalei într-o competiţie, doi tineri au decis să pornească în "cursa vieţii lor"