Antena Meniu Search
x

Cererea de revizuire a adopției Sorinei, respinsă de Curtea de Apel Craiova

Judecătorii au stabilit soarta Sorinei, fetiţa de 7 ani din Baia de Aramă, disputată de două familii. Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general de revizuire a adopţie!

de Redactia Observator

la 11.07.2019, 23:11

Vezi și

Judecătorii au stabilit soarta Sorinei, fetiţa de 7 ani din Baia de Aramă, disputată de două familii. Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general de revizuire a adopţie! Asta înseamnă că fetita ramane la familia adoptivă, cel puţin pentru moment, şi că dosarul de adopţie internaţională nu va fi rejudecat. 

Însă familia care a crescut-o pe Sorina mai are o speranţă că fata va rămâne în România. Solicitarea de anulare a adopţiei internaţionale va fi judecată la tribunalul dolj pe 27 iulie. Astăzi, în timp ce în sala de judecată se decidea soarta fetiţei, zeci de locuitori din Baia de Aramă, au protestat în faţa curţii de apel. Oamenii spun că vor continua protestele, până când Sorina se va întoarce în mijlocul familiei care a crescut-o. 

Între timp, judecătorii din Slatina trebuie să decidă dacă părinţii adoptivi pot sau nu s-o scoată pe fetita din România, până la clarificarea situaţiei. Oricum, din informaţiile pe care le avem, fata nu poate părăsi ţara pentru că pasaportul ei este la procurori. Procurorul care a decis să o ia pe copilă de la familia care a crescut-o a rămas în funcţie deşi este urmărită penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Cererea de revizuire a adopției Sorinei, respinsă de Curtea de Apel Craiova