Antena Meniu Search
x

Video Cerşetor cu telefon de 5000 de lei, luat la puricat de poliţiştii din Alba. Momentul în care agenţii i-au "vindecat" rănile ca prin minune

Un tânăr care se ocupă cu cerşetoria pe străzile din Alba Iulia a fost ridicat de poliţişti locali care ar fi fost informaţi că acesta cerea bani oamenilor sub diverse pretexte false şi purta bandaje fără a avea vreo rană.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 10:20

Vezi și

Bărbatul, originar din Hunedoara, a fost oprit de poliţişti pe data de 14 august, în miezul zilei, şi dus la secţia de poliţie. Acesta cerşea în apropierea unei catedrale, relatează ziarulunirea.ro.

Nu mare a fost surpriza agenţilor când au desfăcut bangajele tânărului iar acesta nu avea nicio rană. În discuţiile cu poliţiştii se plângea de o rană şi că a fost chiar controlat la secţia de primiri urgenţe a spitalului judeţean.

Cum câştiga tânărul mila oamenilor

Pentru a câştiga mila oamenilor, acesta prezenta mai mutle mesaje, printre care că a crescut la o casă de copii din Sibiu, altul că ar fi fost internat într-un orfelinat din Timişoara, altul că locuinţa sa a fost spulberată de un incendiu. După ce l-au percheziţionat, poliţiştii au găsit asupra lui un telefon de peste 1000 de euro, de ultimă generaţie, un Samsung S23 Ultra.

În trecut, băiatul ar fi câştigat la jocurile de noroc peste 7000 de lei iar pe străzi poliţia îl găsea desea cu câteva sute de lei asupra lui. Însă, la momentul verificării, tânărul nu avea bani asupra lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cerşetor cu telefon de 5000 de lei, luat la puricat de poliţiştii din Alba. Momentul în care agenţii i-au "vindecat" rănile ca prin minune