Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cerul s-a întunecat brusc pe litoral şi a izbucnit o ploaie puternică. Turiştii au fugit unde au văzut cu ochii

A fost potop la Constanţa! Vijelia a făcut prăpăd aseară. Ploaia a inundat străzile în doar câteva minute, iar turiştii nu au ştiut cum să fugă mai repede de pe plajă. O familie întreagă a fost în pericol de moarte. Vântul infernal a luat pe sus acoperişul unei casei şi l-a aruncat peste o maşină.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 20:48

Cerul senin şi soarele arzător au dispărut brusc sub norii ameninţători. Turiştii s-au trezit sub o ploaie puternică de vară. S-au adăpostit unde au văzut cu ochii. Cei mai mulţi, la terasele din apropiere. 

Codul galben de furtuni anunţat de meteorologi a adus vijelii în tot judeţul Constanţa. Pe autostradă, ploaia a redus vizibilitatea, iar maşinile abia au înaintat. În multe localităţi, străzile au fost inundate. 

La Valu lui Traian, comuna de la marginea Constanţei, puhoaiele au năvălit şi în case. Un nou val de ploi va traversa nordul şi centrul ţării la noapte, iar mâine va ajunge în est. În Dobrogea ar putea să apară, din nou, probleme din cauza inundaţiilor.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cerul s-a întunecat brusc pe litoral şi a izbucnit o ploaie puternică. Turiştii au fugit unde au văzut cu ochii