Antena Meniu Search
x

Mobilizare impresionantă pentru Cezara. Copila de numai 7 anişori luptă pentru a doua oară cu leucemia

Dramă într-o familie din Zalău, judeţul Sălaj, după ce fiica de numai 7 anişori, Cezara, se luptă pentru a doua oară cu leucemia. Copila are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinde cumplita boală.

Dramă într-o familie din Zalău, judeţul Sălaj, după ce fiica de numai 7 anişori, Cezara, se luptă pentru a doua oară cu leucemia. Copila are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinde cumplita boală.

Ionuț și Dana Mureșan trec în aceste zile prin clipe de groază.

Oameni simpli din Zalău, cei doi se bucurau din plin de viață, fiind binecuvântaţi cu două fetițe: Cezara, de 7 ani și 8 luni, și Renata, de 3 ani. 

Dramă într-o familie din Zalău, judeţul Sălaj, după ce fiica de numai 7 anişori, Cezara, se luptă pentru a doua oară cu leucemia

Din păcate însă, în urmă cu trei ani, au primit terbila veste cum că micuţa Cezara, pe atunci în vârstă de 4 ani, suferă de leucemie acută limfobalistică L1 cu precursori B CD 10 Negativ, cu prezența translocației TEL-AML 1.

După multe tratamente și rugăciuni, copila a început să se simtă mai bine, însă în această lună boala a recidivat.

Cezara trebuie supusă unui transplant de măduvă, în Italia

Fetiţa are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge boala. Cezara trebuie să ajungă foarte repede la o clinică din Italia, pentru a fi supusă unui transplant de măduvă al cărui cost este de aproximativ 150.000 de euro.

Pentru a o ajuta pe fetiţă, oameni de suflet s-au mobilizat şi au început o campanie de strângere de fonduri. Pe Facebook a fost înfiinţat grupul "Împreună pentru Cezara", unde oamenii pot achiziţiona diverse lucruri, scrie presasm.ro, iar banii vor merge în conturile familiei. 

Fetiţa, părinții şi surioara doresc doar să mai poată zâmbi

Mesajul transmis de familie pe Facebook este cutremurător. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Urmează o a doua grea şi cumplită încercare pentru CEZARA, una care se va desfașura pe un front de “luptă” mult mai dificil ca primul, cu şanse la viaţă de doar 50%, comparativ cu prima dată când şansele la viaţă au fost generoase, în proporţie de 90%.

În aceasta luptă însă, CEZARA nu poate ieşi învingătoare luptând doar împreună cu părinții ei!

Tratamentele de chimioterapie vor fi continuate de transplantul de măduvă la Spitalul Bambino Gesu din Roma. Toate tratamentele sunt în faza incipientă, urmând ca după finalizarea tuturor investigaţiilor medicale să fie determinată procedura şi durata tratamentelor, cu preconizarea intervenţiei de transplant în următoarele patru săptămâni.

Fetiţa, părinții şi surioara ei, doresc doar să mai poată zâmbi. Unii altora. MEREU! Și nouă, tuturor...E greu, dar nu imposibil!".

În prezent, fetiţa este internată la Spitalul de pediatrie II din Cluj-Napoca, secția oncologie și a început să se lupte cu transfuziile și chimioterapia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mobilizare impresionantă pentru Cezara. Copila de numai 7 anişori luptă pentru a doua oară cu leucemia