Chef Cătălin Scărlătescu a oferit lalele şi scoici, de Mărţişor
Pe cât de exigent este în platoul de la Chefi la cuţite, pe atât de jovial şi dornic să împartă din secretele sale este atunci când găteşte pentru prieteni. Vorbim despre chef Cătălin Scărlătescu. De Mărţişor, a oferit lalele şi scoici.
Pe cât de exigent este în platoul de la Chefi la cuţite, pe atât de jovial şi dornic să împartă din secretele sale este atunci când găteşte pentru prieteni. Vorbim despre chef Cătălin Scărlătescu. De Mărţişor, a oferit lalele şi scoici.
-Daca ar trăi Chanel, madam Coco, mi-ar spune: Scarlatescule, vino încoa sa-ţi fac un parfum, parfum de scoici.
Parfumul delicioaselor scoici îl însoţeşte pe chef Scărlătescu de 40 de ani. Le mănâncă, le găteşte, le ştie toate secretele.
Aşa că, de Mărţişor, după ce a oferit flori, a intrat în bucătărie. Cu scoici şi... un ajutor de nădejde.
El le prepară cu ulei de măsline, usturoi, ardei iute, roşii, unt, pătrunjel, vin şi sare. Ies dumnezeieşti dacă sunt proaspete.
Iar în curând va fi... dirijorul coastelor. Un vis pentru care şi-a lucrat din greu papilele. Şi nu numai.
Între timp, continuă duelul în platoul Chefi la cuţite.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰