Antena Meniu Search
x

Video Chef Foa, drogat la volan. Ce au găsit poliţiştii în maşina lui, după ce drugtestul a ieşit pozitiv

Un nou nume pe lista neagră a vedetelor prinse drogate la volan. De data aceasta, Chef Foa a fost testat pozitiv de poliţişti la două substanţe psihoactive. La un control mai amănunţit, agenţii au descoperit că celebrul bucătar nu doar consumase, ci şi avea la el mai multe ţigări interzise. Cu ce "reţetă" a picat Chef Foa testul antidrog?

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 24.10.2023, 14:40

Vezi și

În cazul lui chef Foa, drugtestul a ieşit pozitiv la cocaină şi canabis. El a fost oprit în trafic seara trecută de poliţişti, în jurul orei 17, în zona Charles de Gaulle. În maşina lui, poliţiştii au găsit şi patru ţigarete, care conţineau o materie vegetală cu miros înţepător. Au fost duse în laboratorul de analize, pentru că există suspiciunea că ar fi vorba despre stupefiante.

Chef Foa nu a vrut să dea declaraţii despre incident

Totodată, bucătarul a fost dus la IML pentru prelevarea unor mostre de sânge, pentru a se certifica dacă a consumat sau nu substanţe interzise. L-am contactat pentru un punct de vedere, însă momentan nu doreşte să facă nicio declaraţie. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, adică se cercetează fapte, şi nu persoane, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Chef Foa, drogat la volan. Ce au găsit poliţiştii în maşina lui, după ce drugtestul a ieşit pozitiv