Antena Meniu Search
x

Show-ul Chefi la cuţite revine la Antena 1. Noul sezon vine cu reguli schimbate

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au ascuţit cuţitele şi sunt gata să jurizeze cele mai spectaculoase farfurii. De luni, un nou sezon al celui mai iubit show culinar, difuzat de Antena 1, va înteţi competiţia gustului.

de Redactia Observator

la 04.09.2019, 22:15

Vezi și

Chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au ascuţit cuţitele şi sunt gata să jurizeze cele mai spectaculoase farfurii. De luni, un nou sezon al celui mai iubit show culinar, difuzat de Antena 1, va înteţi competiţia gustului atât între juraţi, cât şi între bucătarii aspiranţi la cel de-al şaptelea titlu "Chefi la cuţite". Cu un număr record de concurenţi în audiţiile pe nevăzute, noul sezon vine cu reguli schimbate, dar cu aceeaşi poftă de competiţie. 

Campion al cuţitelor, cu trei trofee până în acest moment, chef Sorin Bontea intră fără emoţii într-o nouă luptă culinară. Deşi şi-a adjudecat o singură finală până acum, Cătălin Scărlătescu este convins că acesta va fi sezonul lui. 

Încă din prima ediţie din sezonul şapte, cei trei maeştri ai gastronomiei pun la cale adevărate strategii pentru câştigarea marelui premiu de 30.000 de euro. Armele lor: amuletele care decid soarta confruntărilor şi cele trei cuţite de aur care vor trimite trei concurenţi direct în probele pe echipe. 

275 de concurenţi şi-au încercat norocul, în noul sezon, într-o primă sesiune de gătit contracronometru. Un număr record pentru audiţiile pe nevăzute. Cu toţii au vrut să demonstreze că au sarea şi piperul necesare pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, în bucătăria "Chefi la cuţite".

În aşteptarea show-ului, pe Chef Scărlătescu l-am găsit în Vama Veche. Cum altfel dacă nu cu un cuţit în mână. În timp ce pregăteşte un borş de peşte savuros, anunţă un sezon Chefi la Cuţite furtunos.

Personaje care vor face deliciul telespectatorilor, poveşti emoţionante de viaţă sau pasionați de gastronomie ce au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show. Toate vor face parte din arena culinară a sezonului 7 Chefi la cuțite, din 9 și 10 septembrie, de la 20:00, numai pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Show-ul Chefi la cuţite revine la Antena 1. Noul sezon vine cu reguli schimbate