Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Chip de înger, de ce-ai plecat așa devreme?" Yasmin, tânăra de 18 ani care a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5, plânsă de cei dragi

La 18 ani, Yasmin avea tot viitorul în faţă, dar a renunţat la orice vis, după ce a ales să îşi urmeze inima.

de Monica Palade

la 30.06.2022, 10:52

Îndrăgostită de un băiat, tânăra a decis să plece din Galaţi şi să vină în Bucureşti. Nimic nu anunţa însă tragedia ce avea să urmeze. Fata s-a aruncat de la etajul 5, după ce s-ar fi certat cu iubitul.

A ales moartea după o ceartă cu iubitul 

Distruşi de durere, părinţii spun că băiatul de care s-a îndrăgostit ar fi cucerit-o prin metoda “Loverboy”, fiind victima traficului de persoane. „Avea toată viața, abia împlinise 18 ani... Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei...”, a povestit mama fetei, în exclusivitate pentru Observator.

Vestea morţii i-a şocat şi îndurerat pe apropiaţii familiei, care a ţinut să transmită mesaje emoţionante pe reţelele de socializare. Părinţii se pregătesc acum să îşi înmormânteze copila, lumina ochilor lor.

Pe acelaşi subiect

„Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu prințesa mea.

N-am sa te uit niciodată. Te iubesc din tot sufletul verişoara mea frumoasa”, „Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată. Înveți doar sa trăiești fiecare zi fără ei, dar ii păstrezi undeva in adâncul inimii tale pentru totdeauna. Te iubesc mult, prințesa mea mică și frumoasa. Nu te voi uita niciodată”, “Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Familiei indurerate sa le dea Domnu alinare si putere de a merge mai departe.Vom fi mereu alaturi de voi”, “Câta durere! Suntem impietriți cu toții!Dumnezeu sa aibă grija de sufletul ei!”, “Condoleante, suntem cu sufletul alaturi de voi, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, prea devreme ai plecat printesa frumoasa, Luminita si Marian sa va intareasca Dumnezeu....”, “Doamne fereste ce tragedie,nu imi gasesc cuvintele potrivite....Dumnezeu să te ierte copil minunat, multa putere voua, familiei, să puteti depasii aceasta situatie groaznica!”, „Dumnezu să te ierte, înger frumos! Ne-ai lăsat cu durere în suflet pe toți! CONDOLEANȚE!”.

 „Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace”, „Dumnezeu să o odihnească în pace in grădina Lui, iar familiei multă putere sa depășiți nenorocirea asta!”, „În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, „Dumnezeu sa o odihnessca in pace suflet frumos si bun! Mate durere si parintilor sa treaca peste asa nenorocire.....”, „Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Familiei indurerate sa le dea Domnu alinare si putere de a merge mai departe.Vom fi mereu alaturi de voi”, “Drum lin spre cer "Mina".... “, “Unde e depusă??? Când e înmormântarea??? Dumnezeu s-o odihnească în pace!!!”, “"Chip de înger. De ce-ai plecat așa devreme!?Lăsându-ne cu mintea pustiită de durere...De ce, încotro atâta grabă!?De ce ne lași cu privirea oarbă?Erai speranța-n ochii tuturor,Că lumea, poate fi mai buna-n viitor!Dar... drumul tău prin viață. Prea repede s-a frânt. Și ai mers la DOMNUL sus, În ceata Lui de ingeri… Răspândind durerea,Celor de pe pământ!!! Zbor lin către cer, Yasmin Kenzia!”, sunt doar câteva din mesajele transmise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Chip de înger, de ce-ai plecat așa devreme?" Yasmin, tânăra de 18 ani care a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5, plânsă de cei dragi