Antena Meniu Search
x

Video Chiriaşul rău-platnic s-a dovedit a fi un cunoscut traficant de droguri. Cum l-au descoperit proprietarii

O familie din Cluj se va gândi de două ori mai mult pe cine va primi în casă după ce chiriaşul căruia i-au încredinţat o garsonieră s-a dovedit a fi un traficant de droguri periculos. Alertaţi de restanţele pe care bărbatul le avea la plata utilităţilor, proprietarii au făcut o vizită neanunţată în locuinţă. Acolo au găsit pungi cu droguri şi teancuri de acte false. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.05.2022, 14:23

Vezi și

Traficantul a ajuns în cele din urmă la închisoare, unde va trebui să stea 3 ani şi 4 luni. 

Totul a început cu un simplu anunţ la mica publicitate, prin care familia din Huedin şi-a scos la închiriere garsoniera din Cluj-Napoca. 

Primul care a sunat a fost chiar Orlando, un cunoscut traficant de droguri din zonă, dar care s-a recomandat cu un alt nume. Acesta le-a spus oamenilor că vrea să închirieze garsoniera pe o perioadă de 4 luni, iar proprietarii au fost de acord. 

Cum au descoperit proprietarii că au închiriat casa unui traficant de droguri 

Pe acelaşi subiect

Omul îşi plătea lună de lună chiria, dar se pare că nu ştia că are de achitat şi facturi la utilităţi. Abia în momentul în care au început să vină notificările din partea furnizorilor, proprietarii au încercat să-l contacteze iniţial la telefon, dar nu le-a răspuns, astfel că au fost nevoiţi să meargă în blocul în care aveau garsoniera. 

Nici la uşă nu le-a răspuns nimeni, aşa că au spart uşa şi au intrat în casă. Acolo au găsit saci plini cu marijuana, dar şi mai multe ustensile folosite pentru mărunţirea şi ambalarea acesteia. 

Traficantul de droguri era cercetat de poliţişti din mai multe state din vestul Europei 

Au sunat la poliţie şi oamenii legii au aflat că cel care stătea acolo în chirie este un cunoscut traficant de droguri de la noi din ţară, dar care este cercetat şi de poliţiştii din mai multe state din vestul Europei. 

Omul avea deja o condamnare cu suspendare, astfel că, în urma procesului a primit o pedeapsă cu executare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Chiriaşul rău-platnic s-a dovedit a fi un cunoscut traficant de droguri. Cum l-au descoperit proprietarii