Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci kilograme de bijuterii din aur, furate în câteva minute, dintr-un centru comercial din Constanţa

Aproape cinci kilograme de bijuterii din aur au fost furate dintr-un centru comercial din Constanţa! Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte de închiderea complexului. Camerele de supraveghere l-au surpins făptaş în timp ce ieşea cu prada.

de Redactia Observator

la 22.01.2019 , 17:47

Aproape cinci kilograme de bijuterii din aur au fost furate dintr-un centru comercial din Constanţa! Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte de închiderea complexului. Camerele de supraveghere l-au surpins făptaş în timp ce ieşea cu prada. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma lui.

După ce a furat aurul, individului i-a fost foarte uşor să se facă nevăzut. Şi asta pentru că ieşirea din centrul comercial este foarte aproape de insula cu aur.

Camerele de supraveghere ale centrului comercial l-au surprins pe individ abia în momentul în care a fugit cu prada.

Vezi și

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Deşi în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede o singură persoană care acţionează, anchetatorii sunt convinşi că hoţul a avut complici. Poliţiştii iau în considerare şi varianta că furtul s-a făcut la pont, posibil cu informaţii chiar din rândul celor care asigură paza centrului comercial sau chiar al angajatei firmei care vinde bijuteriile din aur. Toţi urmează să fie audiaţi. Individul filmat de camerele de supraveghere este în continuare căutat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cinci kilograme de bijuterii din aur, furate în câteva minute, dintr-un centru comercial din Constanţa