Antena Meniu Search
x

Familia distrusă în tragedia din Suceava nu a avut nicio șansă. Mașina preotului a fost lovită cu viteză excesivă de celălalt șofer

Un accident de cod roşu a despărţit o famiilie, pe o şosea din Suceava. Un preot îşi ducea soţia, cei patru copiii, sora şi cumnatul la Iaşi, în pelerinaj.

Vezi și

Un accident de cod roşu a despărţit o famiilie, pe o şosea din Suceava. Un preot îşi ducea soţia, cei patru copiii, sora şi cumnatul la Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva. Maşina lor a fost izbită frontal de un autoturism care gonea cu aproape 130 de kilometri pe oră.

Două mormane de fiare şi cioburi - e tot ce-a mai rămas din cele două maşini spulberate în impact. Pe marginea şoselei, pompierii şi medicii numără trupurile fără viaţă. O mamă e adusă pe braţe să-şi recunoască familia.

Nouă oameni erau în autoturismele distruse: patru dintre ei - copii. Un cioban care era pe câmp le-a auzit strigătele imediat după accident şi a spart geamurile, ca să-i salveze. 

Cei patru copii erau fraţi. Mergeau împreună cu tatăl lor - preot într-un sat din Suceava, spre Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva. În maşină se mai aflau mama şi mătuşa lor, împreună cu soţul ei. În total, opt oameni. Între Fălticeni şi Gura Humorului, o maşină le-a tăiat calea. 

Pe acelaşi subiect

Acul kilometrajului s-a oprit la 130 de kilometri pe oră. 

Pe asfalt nu se vede nicio urmă de frânare, asta inseamnă ca preotul s-a trezit in fata lui cu soferul ce venea de pe contrasens. 

Şoferul de 45 de ani a murit pe loc. Odată cu el, preotul Petru Gavril, sora şi cumnatul lui. 

Fetiţa de şase ani a părintelui s-a stins în drum spre spital. Maria, mama ei, e în comă, iar o altă fetiţă de 10 ani în stare foarte gravă. Ceilalţi doi copii sunt şi ei răniţi. O familie întreagă e distrusă. 

Pentru fetiţa de 6 ani, pentru tatal ei preot, dar si pentru unchiul si matusa acesteia familia a adus lumanatri la locul accidentului. Iar printre fiare, printre ramasite, erau inclusiv dulciuri, bomboane, eugenii si o carte de colorat. 

În satul Lămăşeni, unde Petru Gavril slujea de aproape opt ani, oamenii s-au adunat să se închine. Nu le vine să creadă că nu mai au preot.  

Soţia preotului şi una dintre fetiţe sunt în continuare în stare gravă la spital. La biserica din sat, oamenii s-au rugat  pentru salvarea lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Familia distrusă în tragedia din Suceava nu a avut nicio șansă. Mașina preotului a fost lovită cu viteză excesivă de celălalt șofer