Antena Meniu Search
x

Cinci persoane din Cluj au rămas pe drumuri, la intrarea în Noul An, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu

O familie de cinci persoane, din Cluj, a rămas pe drumuri, la intrarea în Noul An, după ce casa în care locuiau le-a fost distrusă de un incendiu.

de Redactia Observator

la 01.01.2021, 10:23

Incendiul, produs de la jarul încins căzut din sobă
Casa familiei din Cluj a fost distrusă de incendiu - ISU Cluj
  • Incendiul s-a produs la doar câteva ore după intrarea în Noul An.
  • O persoană a suferit răni uşoare în incendiul din Cluj.

Pompierii din municipiul Cluj-Napoca au fost solicitaţi pe 1 ianuarie, la ora 03.10 dimineaţa, să intervină la un incendiu produs pe Strada Valea Seacă.

Iniţial s-a crezut că un copil a rămas blocat în casa cuprinsă de flăcări, astfel că pompierii au luat camerele la puricat, dar fără succes.

S-a stabilit, însă, că, de fapt, a fost vorba doar despre o alarmă falsă, bazată pe o informaţie neclară transmisă de familie, astfel că singura victimă a incendiului a fost o persoană care a suferit răni uşoare şi a refuzat să fie transportată la spital.

Motivul care a dus la producerea incendiului

Totuşi, familia, alcătuită din cinci persoane, a rămas pe drumuri, casa în care locuiau, şi care avea o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi, a fost distrusă aproape în totalitate de incendiu.

Pompierii au demarat o anchetă care arată că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la jarul aprins căzut din sobă şi care a fost manevrat neglijent de familie.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Alex Prunean, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cinci persoane din Cluj au rămas pe drumuri, la intrarea în Noul An, după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu