Antena Meniu Search
x

Cine a ucis-o pe Petronela. Iubita tânărului arestat pentru crimă, audiată la Parchet. Procuror: "Avem date certe, unde era" (Video)

Apar noi informaţii în cazul crimei terible din Botoşani, acolo unde Petronela Mihalachi a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului.

Apar noi informaţii în cazul teribilei crime din Botoşani, acolo unde Petronela Mihalachi a fost înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului.

Potrivit botosaneanul.ro, Mihaela, iubita tânărului de 16 ani arestat pentru uciderea fetei, a fost audiată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Audierea fetei vine după ce Bogdan Ionel le-ar fi spus anchetatorilor că adevăratul criminal este chiar iubita lui.

În 18 mai, suspectul principal al teribilei crime a fost scos din arestul IPJ şi dus în faţa instanţei, după ce procurorii au făcut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă.

În faţa judecătorilor, Bogdan Ionel a declarat că adevăratul criminal al Petronelei Mihalachi este chiar iubita lui, Mimi.

Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a schimbat declaraţia de mai multe ori.

Iniţial, Bogdan Ionel a recunoscut că el este criminalul, ulterior a declarat că asasinul ar fi un bărbat bine făcut şi cu multe tatuaje pe care l-ar fi văzut în pădurea Pacea, iar apoi a declarat că ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

Crima din Botoşani, ce spun procurorii

Bogdan Ionel și iubita lui s-au văzut într-adevăr în ziua crimei, însă cu multe ore înainte de înfăptuirea ei, adică undeva între orele 14:00 și 15:00. Ulterior, iubita lui a plecat la orele de curs și chiar a avut o discuție cu diriginta clasei, astfel că nu există dubii că nu s-ar fi aflat la școală. 

Fata a mers apoi direct în centrul de plasament unde era găzduită, iar mărturie stă faptul că sosirea sa a fost trecută într-un registru, conform procedurii. 

Anchetatorii au luat în calcul inclusiv varianta ca ea să fi părăsit centrul și să fi ajuns în pădurea de la Pacea. Au refăcut traseul atât cu mașina, cât și pe jos și au constatat că nu ar fi avut timpul necesar pentru a pleca din centru pentru o presupusă participare la crimă. 

Camerele video de pe traseu au fost de asemenea analizate în acest sens. Nici o probă nu indică prezența fetei la locul crimei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că Petronela Mihalachi a fost găsită moartă, în 25 aprilie, în pădurea de lângă Cimitirul Pacea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine a ucis-o pe Petronela. Iubita tânărului arestat pentru crimă, audiată la Parchet. Procuror: "Avem date certe, unde era" (Video)