Antena Meniu Search
x

Cine este poliţistul care a împuşcat o tânără în Argeş, după o urmărire în trafic. În 2006, agentul l-a băgat pe iubitul femeii după gratii (Video)

Scene rupte parcă dintr-un film de acțiune, noaptea trecută, în localitatea argeşeană Lunca Corbului. O tânără de 31 de ani a fost împușcată de polițiști în timpul unei urmăriri.

Poliţistul care a tras cu arma lucrează de 17 ani în Poliţie şi a mai avut o experinţă cu şoferul care a provocat incidentul
Poliţistul care a tras cu arma lucrează de 17 ani în Poliţie şi a mai avut o experinţă cu şoferul care a provocat incidentul

Scene rupte parcă dintr-un film de acțiune, noaptea trecută, în localitatea argeşeană Lunca Corbului. O tânără de 31 de ani a fost împușcată de polițiști în timpul unei urmăriri. Era pasageră pe scaunul din dreapta într-o mașină al cărei şofer nu a oprit la semnalul agenților.

Şoferul conducea băut, iar polițiștii care l-au mai prins și altădată cu infracțiuni rutiere i-au făcut semn să oprească. Bărbatul a ales să fugă, însă. Iar agenții au plecat după el. Primele două focuri de armă au fost trase în aer, iar patru spre autoturism.

Din cele care au avut ca țintă maşina, unul s-a oprit în cotul femeii de 31 de ani, iubita şoferului, care se afla pe scaunul din dreapta.

Pe acelaşi subiect

Când autoturismul s-a oprit și agenții au văzut că tânăra sângerează, au chemat în ajutor o ambulanță. Dusă la spital, medicii au scos proiectilul și au internat-o la Chirurgie.

Cine este poliţistul care a tras

Potrivit ultimelor informaţii, agentul care a tras cu arma lucrează de 17 ani în Poliţie şi a mai avut o experinţă cu şoferul care a provocat incidentul.

În 2006, poliţistul l-a prins conducând fără permis şi la furat. I-a făcut dosar şi bărbatul a fost condamnat. A fugit din ţară, a revenit, după care a fost prins din nou de poliţişti şi şi-a ispăşit pedeapsa. 

Polițistul care a tras are o activitate fără probleme, spune conducerea Inspectoratului, care precizează că agentul a procedat corect.

L-a somat pe șofer cu arma, dar a folosit și semnalele sonore de pe mașina de Poliție, iar prin stație l-a avertizat de mai multe ori să se oprească. 

Poliţia Argeş a anunţat că Parchetul Tribunalului Argeş urmează să verifice modul în care poliţiştii au intervenit în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cine este poliţistul care a împuşcat o tânără în Argeş, după o urmărire în trafic. În 2006, agentul l-a băgat pe iubitul femeii după gratii (Video)