Antena Meniu Search
x

Video cu momentul reţinerii iubitului tinerei împuşcate de poliţişti în Argeş. "Nu eram eu la volan! Eu cu şefu' am o problemă mai veche"

Incident şocant, noaptea trecută, pe un drum din localitatea argeşeană Lunca Corbului. O tânără de 31 de ani a fost împușcată de polițiști în timpul unei urmăriri. Se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de iubitul ei, care nu a oprit la semnalul agenților.

Oamenii legii avea indicii că bărbatul era băut aşa că au pornit într-o urmărire ca-n filme.

Abia după mai multe focuri de avertisment şi câteva trase înspre maşină, şoferul a oprit. Când au ajuns însă lângă autoturism, poliţiştii au constatat că iubita celui urmărit fusese împuşcată. 

Pe acelaşi subiect

Au chemat imediat în ajutor o ambulanță. Dusă la spital, medicii au scos proiectilul și au internat-o la Chirurgie.

Bărbatul urmărit de poliţişti nu recunoaşte că ar fi condus maşina. 

"Nu eram eu la volan. Nevastă-mea era la volan. Dacă a tras în stânga să împuşte şoferul, pe ea a împuşcat-o, nu pe mine", a declarat şoferul după ce a fost reţinut de poliţişti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul susţine că totul este o răzbunare din partea agentului care a tras cu arma, poliţistul fiind acelaşi care, în 2006, l-a prins conducând fără permis.

"Eu cu şefu' am o problemă mai veche", a continuat iubitul femeii împuşcate.

Tânăra de 31 de ani se află la spital, în stare stabilă. 

Poliţia din Argeş a deschis o anchetă, dar din primele informaţii se pare că poliţistul care a tras cu arma a respectat toate procedurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Video cu momentul reţinerii iubitului tinerei împuşcate de poliţişti în Argeş. "Nu eram eu la volan! Eu cu şefu' am o problemă mai veche"