Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânăra lovită mortal de tren, în Defileul Jiului. În stare de șoc după tragedie, mecanicul nu a mai putut continua cursa

Moarte suspectă într-un tunel din Defileul Jiului. O tânără de 19 a murit călcată de tren. Poliţia cercetează cazul și ia în calcul orice variantă, inclusiv pe cea a sinuciderii. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 18.05.2023, 13:51

Vezi și

Tragedia s-a petrecut seara trecută, într-un tunel din Defileul Jiului, între stațiile Valea Sadului și Meri. Fata, în vârstă de 19 ani, a fost lovită de un tren de călători care circula pe ruta Târgu Jiu - Petroșani. Pentru că nu avea la ea niciun document, polițiștii nu i-au putut stabili identitatea.

Familia și prietenii fetei de 19 ani, fiica unei avocate din Gorj, sunt în stare de șoc

Abia în această dimineață, anchetatorii au transmis că este vorba despre o tânără în vârstă de 19 ani din Bumbești Jiu. Vorbim despre o elevă în clasa a XII-a, la un liceu din Târgu-Jiu. O elevă silitoare, fiica unei avocate din Gorj. Prietenii, colegii, familia sunt în stare de șoc încă de când au aflat vestea și nu își explică ce s-a întâmplat.

Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă, în cadrul unui dosar penal, și iau în calcul varianta unui accident, dar și varianta unei sinucideri.

Mecanicul de locomotivă a fost testat după accident cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

De altfel, bărbatul a fost în stare de șoc ore bune după ce s-a întâmplat tragedia și nu a mai putut să continue cursa. Un alt coleg a venit să îi ia locul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cine este tânăra lovită mortal de tren, în Defileul Jiului. În stare de șoc după tragedie, mecanicul nu a mai putut continua cursa