Antena Meniu Search
x

Cine sunt cele două fete care au murit după ce au plonjat cu BMW-ul în lacul Ghioroc. Alţi doi tineri, care au reuşit să se salveze, sunt în stare de şoc (Video)

Tragedie cumplită, ieri seară, în judeţul Arad. Două fete de 24, respectiv 26 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a plonjat în lacul Ghioroc. Una dintre fete se afla la volanul BMW-ului seria 3, cealaltă pe scaunul din dreapta. 

Tragedie cumplită, ieri seară, în judeţul Arad. Două fete de 24, respectiv 26 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a plonjat în lacul Ghioroc. Una dintre fete se afla la volanul BMW-ului seria 3, cealaltă pe scaunul din dreapta. 

Era aproape de ora 21.00 când un apel la 112 anunţa că un autoturism a plonjat în lacul Ghioroc, de la 25 de metri înălţime. 

În interior se aflau patru tineri. Pe scaunele din faţă, două fete de 24, respectiv 26 de ani, iar pe bancheta din spate, doi băieţi de 18 şi 27 de ani. 

Cei doi tineri au reuşit să deschidă portiera şi să iasă singuri la suprafaţă. Au cerut ajutor pentru prietenele lor imediat ce au ajuns la mal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii ISU au recuperat tinerele, dar acestea erau în stare de inconştienţă. După manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră la faţa locului, ele au fost duse la Spitalul Judeţean Arad.

"Servanţii au coborât în apă, au reuşit să identifice autoturismul, au ancorat, au reuşit să-l ridice 30 de centimetri deasupra apei. Doi servanţi au intrat în maşină, cu ajutorul echipajului de scafandri care a ajuns între timp au reuşit să scoată cele două victime, două fete. (TAIE VÂRSTA) Victimele inconştiente, stop cardio-respirator, au fost predate echipajele SMURD pentru continuarea manevrelor de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

În ciuda eforturilor depuse de medici, fetele au fost declarate decedate la ora 23:55. 

Cele două tinere erau din Timişoara.  

Una dintre fete se numește Adelina S. şi, din primele informaţii, se pare că ea se afla la volanul maşinii. Din fotografiile postate pe Facebook, tânăra era pasionată de automobile, în special de cele marca BMW.

Adelina avea 24 de ani si studiase management la Universitatea C-tin Dragan si Stiinte Economice la FEEA, in cadrul Universitatii de Vest.

Celaltă fată se numeşte Laura B. Aavea 26 de ani şi lucra la firma Valeo din Timisoara. Absolvise liceul Shakespeare din oras si studiase la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ale Banatului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Cei patru prieteni şi-ar fi petrecut ziua pe plaja amenjată în apropierea lacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cine sunt cele două fete care au murit după ce au plonjat cu BMW-ul în lacul Ghioroc. Alţi doi tineri, care au reuşit să se salveze, sunt în stare de şoc (Video)