Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Avem identitatea paznicilor ucişi la fabrica de ciment din Capitală. Au fost filmaţi cu câteva ore înainte să moară

Cei doi paznici ucişi la o fabrică de ciment din Capitală, în cartierul Drumul Taberei, Marian Mincu şi Marian Constantinescu.

de Redactia Observator

la 17.07.2018 , 13:59

Cei doi paznici ucişi la o fabrică de ciment din Capitală, în cartierul Drumul Taberei, Marian Mincu şi Marian Constantinescu.

Au fost descoperiţi fără suflare, luni dimineaţă, în subsolul clădirii, într-o hală dezafectată în care erau aruncate folii de plastic, pet-uri şi resturi de materiale de construcţii.

Cei doi bărbati decedaţi 52 de ani şi, respectiv, 65 de ani.

Articolul continuă după reclamă

În această dimineaţă s-au făcut primele reţineri în cazul dublei crime de pe Bulevardul Timişoara. Este vorba despre doi indivizi, din Vaslui, cu vârste de 29 și 36 de ani.

Pe acelaşi subiect

Amândoi lucrează la fabrica de ciment unde au fost găsiţi morţi paznicii.

Sunt aceiași suspecți care, anul trecut, au fost audiați în cazul unui alt paznic găsit mort în incinta aceleiași fabrici.

Potrivit libertatea.ro, ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au vizionat imagini surprinse de mai multe camere de supraveghere instalate în complex. Anchetatorii spun că ar exista inclusiv înregistrări cu cei doi paznici, filmaţi cu câteva ore înainte să moară.

Paznicii nu era înfăşuraţi în folie de plastic

Surse judiciare au declarat pentru Observator.tv că cei doi paznici găsiţi morţi, ieri dimineaţă în jurul orei 09.45, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, în incinta unei fabrici de ciment, nu erau înfăşuraţi în folie de platic, aşa cum s-a crezut iniţial.

Medicii legişti au stabilit cauza morţii celor doi paznici

Pe piciorul uneia dintre victime, era, într-adevăr agăţată o bucată de folie. 

Cei doi paznici au fost aruncaţi de ucigaşi fix în acelaşi loc ca şi muncitorul mort anul trecut. Nu s-au găsit urme pe cadavre, singurele fiind cele făcute în urma căderii după ce au fost aruncaţi. 

Mai mult, anchetatorii merg şi pe varianta otrăvirii. 

Foarte important, la audierile de anul trecut nu a existat niciun indiciu care să duca la ideea unui conflict între suspecţi şi muncitorul mort. La fel şi acum, nu sunt date că au avut loc certuri între cei doi paznici morţi şi muncitorii vasluieni suspectaţi de crimă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Avem identitatea paznicilor ucişi la fabrica de ciment din Capitală. Au fost filmaţi cu câteva ore înainte să moară