Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dublă crimă în Capitală. Doi bărbaţi omorâţi şi înfăşuraţi în folii de plastic, la o fabrică de ciment

Descoperire şocantă în această dimineaţă, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, la o fabrică de ciment. Doi paznici au fost găsiţi morţi şi înfăşuraţi în folii de plastic.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 14:40

Dublă crimă în Capitală. Doi paznici de la o fabrică de ciment, ucişi şi înfăşuraţi în folii de plastic Dublă crimă în Capitală. Doi paznici de la o fabrică de ciment, ucişi şi înfăşuraţi în folii de plastic

Descoperire şocantă în această dimineaţă, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, la o fabrică de ciment. Doi paznici au fost găsiţi morţi şi înfăşuraţi în folii de plastic.

Alarma a fost dată după ce paznicii nu s-au mai prezentat la schimbul de tură.

În jurul orei 11.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, în incinta societăţii comerciale, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic, relatează libertatea.ro.

Apoi a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. Din primele cercetări făcute de anchetatori se pare că cei doi bărbaţi morţi sunt paznicii care au dispărut.

La faţa locului au ajuns la ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei care au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

"Confirmam faptul ca in aceasta dimineata, in jurul orei 9.45, pe bulevardul Timisoara au fost gasiti doi barbati decedati. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri impreuna cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Cei doi barbati decedati au fost identificati, unul fiind in varsta de 52 de ani, iar celalalt in varsta de 65 de ani. In aceasta cauza cercetarile sunt desfasurate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impreuna cu Serviciul Omoruri", anunţă Poliţia Capitalei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Dublă crimă în Capitală. Doi bărbaţi omorâţi şi înfăşuraţi în folii de plastic, la o fabrică de ciment