Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt suspecții în cazul campionului la box bătut până a intrat în comă. Primele imagini surprinse la câteva clipe după ce Daniel s-a prăbuşit de la etajul 4

După protestele familiei şi apropiaţilor campionului la box bătut în scara blocului, anchetatorii spun că fac progrese. Poliţiştii au doi suspecţi, indivizii pe care iubita sportivului i-ar fi chemat în ajutor după o ceartă conjugală. Au apărut şi imagini surprinse la câteva clipe după ce boxerul s-a prăbuşit inexplicabil de la etajul patru. În filmare se văd urmele unei confruntări violente. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 27.10.2023, 13:37

Vezi și

"Confirmarea a venit din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Potrivit acestei unități, este vorba despre doi frați care au dobândit calitatea de suspect în legătură cu fapta de foarte mare violență îndreptată împotriva sportivului. Trebuie spus că aceștia sunt frați, iar faptele în legătură cu care se fac cercetări în acest dosar penal, sunt fapte de vătămare corporală și de lovire sau alte violențe. Rudele și prietenii sportivului au protestat deja împotriva a ceea ce au numit tergiversarea anchetei, protestul de stradă a fost organizat în fața Tribunalului și aceștia au cerut o pedeapsă maximă pentru cei care vor fi dovediți a fi agresori ai sportivului din Bistrița", a transmis Claudiu Loghin, reporter Observator. 

Daniel Borgovan, fost campion naţional la box din Bistriţa, luptă să trăiască după ce accidentul misterios l-a băgat în comă. A fost bătut măr în scara blocului, după o ceartă cu iubita, de către un prieten pe care femeia l-a chemat în ajutor. Familia acuză că băiatul ar fi fost împins pe scări.

Filmul incidentului din scara blocului

În urmă cu o săptămână, tânărul s-ar fi certat cu iubita cu care locuia într-un apartament din Bistriţa. De teamă, femeia de 32 de ani ar fi sunat după ajutor. Unul sau mai mulţi bărbaţi au venit la locuinţă iar scandalul s-a mutat în casa scării. După lovituri şi îmbrânceli, Daniel s-a rostogolit pe scări de la etajul patru până la etajul 3. 

Tânărul este un fost boxer de performanţă care în ultima perioadă antrena. A fost campion național și a participat la numeroase competiţii internaţionale. În ultimele zile, zeci de oameni din Bistriţa au ieșit aseară în stradă și au cerut dreptate pentru fostul campion național de box. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine sunt suspecții în cazul campionului la box bătut până a intrat în comă. Primele imagini surprinse la câteva clipe după ce Daniel s-a prăbuşit de la etajul 4