Antena Meniu Search
x

Video "Mişeleşte l-au lovit". Zeci de oameni cer dreptate pentru fostul campion Daniel Borgovan, bătut până la comă de prietenii iubitei sale

Zeci de oameni din Bistriţa au ieșit aseară în stradă și au cerut dreptate pentru fostul campion național de box - Daniel Borgovan, după ce, în urma incidentului grav din weekend acesta se află în continuare în comă, la spital. Bărbatul ar fi fost bătut de o gaşcă de oameni, spun apropiaţii, Poliţia în schimb, nu comentează varianta. Misterul în cazul fostului campion se adânceşte şi mai mult, ce s-a întâmplat cu certitudine este greu de lămurit. 

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 13:28

Vezi și

Bărbat: O să fim uniţi. Nu unul, doi, 10. O să fim sute, poate chiar mii. Pentru că poate să fie copilul meu, poate să fie oricare dintre noi.

În timp ce Daniel se zbate între viaţă şi moarte, poliţia nu vine cu niciun răspuns

Este susţinerea de care are acum parte fostul campion la box, Daniel Borgovan, după ce la finalul săptămânii trecute, a ajuns în stare critică la spital. Cei care îl cunosc spun că justiția se mișcă prea lent, iar în timp ce fostul pugilist se zbate între viață și moarte, presupuşii agresori sunt în libertate. În plus, apropiații sportivului bănuiesc că în altercaţie au fost implicați și oameni ai legii. 

Bărbat: Poliţia nu zice nimic. Unde sunt probele, unde sunt arestaţii, nu-i nimeni! Au trecut atâtea zile. Nu-i nimeni, nimic frate! Eu simt frică, el simte frică, ea simte frică, toţi simţim frică. 

Pe acelaşi subiect

Apropiată: Îl cunosc de când avea opt ani. Îl cunosc de foarte mulţi ani. Să-l susţinem pentru dreptatea lui. 

Apropiată: Bătut, de cine? Numai ei ştiu de cine, cu siguranţă poliţia e la mijloc. 

Iubita fostului campion, unul dintre presupuşii vinovaţi

Poliţiştii, care iniţial au susţinut că bărbatul ar fi căzut pe scări, spun acum că ancheta este încă în plină desfăşurare, fără să dea un alt punct de vedere. Familia susţine că iubita lui, cu care are împreună un copil de doar două luni, ar fi unul dintre presupuşii vinovaţi pentru starea critică a boxerului.

Mama campionului: De ce ea a apelat la persoane şi nu a apelat direct la poliţie? De ce şi-a chemat ea gaşca? Asta a fost o gaşcă organizată. Ea a vrut cu tot preţul să scape de băiatul meu. Cum a ajuns el în baltă de sânge? În casă baltă de sânge, acolo unde o căzut baltă de sânge.

Oamenii spun că agresorii nu l-au bătut cu mâinile goale

Bărbat: E foarte agil, e foarte vigilent în ceea ce face şi cele două persoane nu l-ar fi bătut cu mâinile goale niciodată. Mişeleşte l-au lovit. Pe la spate, l-au lovit cu rozete, corpuri contondente pentru că nu există aşa ceva. El nu a căzut de la etajul 4 până la etajul 3. Sigur l-au tras din apartament. S-au speriat, l-au tras acolo, să-i insceneze totul. 

Tânărul este un fost boxer de performanţă care în ultima perioadă antrena sportivi. A fost campion național și a participat la numeroase competiţii internaţionale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Mişeleşte l-au lovit". Zeci de oameni cer dreptate pentru fostul campion Daniel Borgovan, bătut până la comă de prietenii iubitei sale