Antena Meniu Search
x

Video Haos la metrou după ce un bărbat s-ar fi aruncat pe şine. După minute în şir de căutări, poliţiştii nu au găsit nicio persoană

Incident groaznic la metrou: Un bărbat s-a aruncat pe şine, în staţia Eroii Revoluţiei. Circulaţia trenurilor este perturbată. Victima nu a fost găsită. 

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 21:30

Vezi și

Update: Angajaţi Metrorex, pompieri şi poliţişti au cercetat minute în şir, dar nu au reuşit să găsească nicio persoană. Pe timpul căutărilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir. Circulaţia la metrou a fost reluată la ora 17:50, dar nu a fost găsita persoana în cauză.

Circulația trenurilor de metrou este perturbată luni după-amiaza după ce un călător a căzut pe linii în stația Eroii Revoliției. Metrorex informează că, luni, în jurul orei 16.47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare.

„În acest moment circulația trenurilor se reorganizează”, a transmis Metrorex.

Personalul companiei a anunțat SMURD pentru intervenție.

O anchetă va fi derulată de organele abilitate împreună pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Haos la metrou după ce un bărbat s-ar fi aruncat pe şine. După minute în şir de căutări, poliţiştii nu au găsit nicio persoană